GPS- nie assisted gps ako ma vacsina telefonov, fotak aspon 5mpx, kvalitny zvuk,aby mi utiahol drahe sluchatka, musi byt vseobecne rychly, nerad na nieco cakam a uz vobec nemam rad,ked to seka

na nadroide som nainstaloval Sygic, stiahol mapy cez wifi a ide vsetko ako ma bez vsetkeho, ziadna babracka ako na Symbianejammal napísal:Ja som mal n5800 a tam bola GPS basnicka, OVI mapy zadarmo, satelity sice nacitavalo dlhsie ked som bol od poslednej pozicie vzdialeny ale ked som bol pripojeny na internet tak to chytila signal do 5s. Ale vyhovovalo mi to viac ako teraz na androide, kde som este zatial nerzchodil ziadnu navigaciu lebo sa mi s tym nechce babrat.
mám motorolu defy na auto mám sygic, na turistiku locus, aké babranie, nainštaluješ stiahneš mapy, a používaš ten sygic som testoval v poľsku na služobke, a navigoval presnejammal napísal:na androide, kde som este zatial nerzchodil ziadnu navigaciu lebo sa mi s tym nechce babrat.
to je zaujimave - ja mam 2 android telefony, na oboch mam sygic a tebou popisovany problem sa mi nikdy nestal - jedine, ze by bola silna oblacnost, ale to je uz o niecom inom ako o telefone.PROMETHEUS napísal:mam galaxy S a sygic navigaciu, ale je to nepouzitelne lebo kym najde poziciu niekedy trva aj niekolko minut, alebo nechyti vobec, tak som si radsej kupil normalny navigator do auta a to najde hned.