telefon s GPS

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Re: telefon s GPS

Príspevok od používateľa CageJ »

Gumkac napísal:BOLI TO POLOVICA c5 A POLOVICA TUSIM DACO TOUCH AND TYPE ;)
ironicky prave tie su najhorsie... Touch & Type, spytaj sa operatora... to su zle telefony od navrhu proste..

fue napísal:
PROMETHEUS napísal:mam galaxy S a sygic navigaciu, ale je to nepouzitelne lebo kym najde poziciu niekedy trva aj niekolko minut, alebo nechyti vobec, tak som si radsej kupil normalny navigator do auta a to najde hned.
to je zaujimave - ja mam 2 android telefony, na oboch mam sygic a tebou popisovany problem sa mi nikdy nestal - jedine, ze by bola silna oblacnost, ale to je uz o niecom inom ako o telefone.
osobne by som odporucil samsung galaxy sII, momentalne jeden z naj android telefonov - velmi svizne.
bazarovku do 200... to sa asi daju kupit nejaky htc desire alebo tak, asi by som sa ubral tymto smerom.
apple by som zamietol - tieto produkty nie su urcene primarne pre eurospky trh a preto je problem s kompatibilitou (netvrdim, ze to nejde, ale je to rozhodne komplikovanejsie nez windows phone/ android/ symbian/ ...)
zrejme chybny modul, ale faktom je, ze ta navigacia je urcite lepsia od Nokie...
s tym co si pisal by som bral HTC Desire S/Z

Návrat na "Nákupná poradňa"