HP deskjet 1050A

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Warrax
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 25. Feb, 2006, 02:00

HP deskjet 1050A

Príspevok od používateľa Warrax »

V Tescu maju teraz v akcii multifunkcne zariadenie (farebna/ciernobiela tlaciaren, skener, kopirka v jednom) HP deskjet 1050A za 39 eur.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/nz/en/ho ... html?dnr=1

Ma s nim, ale s podobnym zariadenim, niekto skusenosti? Oplati sa ta kupa? Nemam tlaciaren, a nejaku zhanam, netlacim zas tak casto, ale vzdy som mal nejake stare spolahlive laserovky HP z byvalych kancelarii. Nejak sa bojim kupit atramentovu (rychlost ciernobieleho tlacenia v kvalitnom mode je len 5,5 strany za minutu, co by mi zas tak nevadilo)
Hlavne sa mi paci, ze je to celkom male zariadenie, aj dizajnovo vyzera celkom fajn.
okrujko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Jan, 2010, 19:15

Re: HP deskjet 1050A

Príspevok od používateľa okrujko »

to je taka tlaciaren na jedno pouzitie, lebo nove origo naplne stoja tak isto ako cela tlaciaren...jedine potom plnit, ale tieto naplne s integrovanymi tryskami nevydrzia to co naplne s oddelenymi tryskami (tlacovou hlavou)
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Re: HP deskjet 1050A

Príspevok od používateľa stefan222 »

su zopar malych podnikatelov co plnia naplne za paru eura. take sunky su na obcasne tlacenie,seminarky,listka na vlak,letenky v pohode. tam zase zvas to ci ti nevyschne atrament. ja mam doma 2 sunky z tesca a na to co ja potrbeujem su ok. ale vecsinu tlacim v manzelkinej praci
hry- ps5
doma-HP probook

Návrat na "Nákupná poradňa"