Skrinka okolo 40-50 €
Skrinka okolo 40-50 €
Uvazujem nad vymenou skrinky. Stary nudny sedobiely Eurocase sa mi uz akosi prestal pacit, naviac predny panel od zvukovky je cierny, citacka kariet tiez.
Poziadavky:
- Jednoduchy dizajn, cierna farba. Nepotrebujem ziadnych alienov, dvierka ci nejaku kolotocarinu, co mi vysvieti celu izbu na modro
- Plna bocnica - nemusi kazdy vidiet ten bordel vo vnutri
- Co sa tyka pevnosti a vibracii, v tomto by nemal byt problem. Terajsia EC nema daleko od kartonovej krabice, ale kedze mam skrinke iba jeden HDD, a ten este k tomu odvibrovany, tak sa s vibraciami stretavam obcas ked pracuje DVD mechanika. Vtedy staci trochu kopnut do bocnice a mam na pol hodinu pokoj
- ATX format, co najmenej perforacie, filtre niesu nutnostou, PC kludne 2-3 krat do roka otvorim a povysavam, zdroj v dolnej casti beriem ako male plus
- cenovo by som sa rad pohyboval do tych 50 €, nemam chut do toho viac investovat
Co som tak narychlo pozrel, tak sa mi ako-tak pozdaval Enermax Vostok ECA3120-B, aj ked to bude podla mna totalny papier, alebo potom z drahsich Zalman Z9 (len to poondiate bocne okno ...) a Antec Three Hundred (tam sa trochu obavam toho horneho vetraku, ale vzdy je tu moznost ho nezapojit).
Poziadavky:
- Jednoduchy dizajn, cierna farba. Nepotrebujem ziadnych alienov, dvierka ci nejaku kolotocarinu, co mi vysvieti celu izbu na modro
- Plna bocnica - nemusi kazdy vidiet ten bordel vo vnutri
- Co sa tyka pevnosti a vibracii, v tomto by nemal byt problem. Terajsia EC nema daleko od kartonovej krabice, ale kedze mam skrinke iba jeden HDD, a ten este k tomu odvibrovany, tak sa s vibraciami stretavam obcas ked pracuje DVD mechanika. Vtedy staci trochu kopnut do bocnice a mam na pol hodinu pokoj
- ATX format, co najmenej perforacie, filtre niesu nutnostou, PC kludne 2-3 krat do roka otvorim a povysavam, zdroj v dolnej casti beriem ako male plus
- cenovo by som sa rad pohyboval do tych 50 €, nemam chut do toho viac investovat
Co som tak narychlo pozrel, tak sa mi ako-tak pozdaval Enermax Vostok ECA3120-B, aj ked to bude podla mna totalny papier, alebo potom z drahsich Zalman Z9 (len to poondiate bocne okno ...) a Antec Three Hundred (tam sa trochu obavam toho horneho vetraku, ale vzdy je tu moznost ho nezapojit).
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Re: Skrinka okolo 40-50 €
Nad niečím takýmto si nerozmyslal ?
http://www.alza.sk/nzxt-source-210-black-d255453.htm
http://www.alza.sk/bitfenix-shinobi-d280847.htm
http://www.alza.sk/nzxt-source-210-black-d255453.htm
http://www.alza.sk/bitfenix-shinobi-d280847.htm
fuuuuuuuuuha, ta bitfenix je nadherna az mi bude luto do nej davat mechaniku a predny panel od soundblastera
edit: akurat pozeram recenziu na pc.sk, vyzera fajnovo. Trosku tlmenia a bude z nej princezna
edit: akurat pozeram recenziu na pc.sk, vyzera fajnovo. Trosku tlmenia a bude z nej princezna
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak, som rád že som pomohol, teda ak si ju ideš kúpiť, tiez nad ňou rozmýšľam ..
Este pozeram nejake alternativy, ale vyzera to tak, ze skoncim pri nej. Sice v teplotnych testoch nijako extra neexcelovala, ale v hlucnosti je ok. i3 530 nejako extra nekuri a 560ti je tiez v pohode.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
toto je fajn doplnok http://www.bitfenix.com/global/en/produ ... bay-cover/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Tiez vyborna http://www.alza.sk/nzxt-source-210-blac ... 255459.htm alebo v bielom ...
BitFenix maju taky zvlastny povrch na prednom a hornom plastovom kryte ... taky ako pogumovany no nieje to guma daky specialny plast
BitFenix maju taky zvlastny povrch na prednom a hornom plastovom kryte ... taky ako pogumovany no nieje to guma daky specialny plast
Niečo ako na razer myškách ? neviem či si niekedy držal v ruke razer myšku, ale myslím že by to malo byť to isté ..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ja som sice nemal ziadnu Bitfenix no takmer v kazdej recke hovoria o akom si gumenom povrchu no nieje to guma aku pozname ... cize asi ano nieco take co je aj na myskach trebarz Razer
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Fenix je elegan skorej by som ho vzal ako nzxt
btw to este dneska niekto pouziva mechaniku ?
btw to este dneska niekto pouziva mechaniku ?
Taka povrchova uprava sa vola soft touch, je to nejaky typ farby, ktora je na dotyk akoby gumena. Bitfenix sa mi paci ovela viac ako NZXT. V robote mam postarsiu skrinku od NZXT, co sa tyka pevnosti a celkoveho spracovania, tak je na tom dobre, ale je to sito, ma to 6 velkych vetrakov a je ju pocut.
Bitfenix shinobi je uz na ceste spolu s dvierkami na DVD mechaniku, takze nebude narusat dizajn (okrem ineho je aj biela). Predny panel na soundblastera si asi polezi v sufliku, kedze v poslednej dobe viac vyuzivam sluchatkovy vystup na repraku a mikrofon mam zapojeny zozadu.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
no ten povrch nie je uplne ako na razer myskach , ale je fajn na dotyk , ale vidno otlacky trosicka
... ja som spoko , len nahadzovat tam chladic ak mas nejaky vacsi je utrpenie ...
... ja som spoko , len nahadzovat tam chladic ak mas nejaky vacsi je utrpenie ...
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2