Ked tu tak citam tie spravy a videl som tie videa normalne ma to laka stiahnut si to . Pravdepodob. to skusim . Su v hre aj nejake casti/misie kde s tym panom chodim po meste a podobne alebo je tam kazda misia ze som hned v noci niekde a zabijam ?
Joey35 napísal:ako mi chces povedat,ze trojrocna hra ci kolko mi ma ist tak zle ? a 260gtx je o cosi viac silnejsia ako tvoja 250tka.BF3 co ma ovela lepsiu grafiku mi ide podstatne lepsie,proste tie konzolove porty su na hovno...
trojrocna hra? si uvedom ze bola robena na konzoly a port na pc je opat s nevydarenou optimalizaciou. v takychto pripadoch mozno aj 10r konzolovku dodrbat pri portovani na pc.
no sak o tom shiro pisem,ze je to na hovno optimalizovany port a takych portov je ovela viac...verim tomu keby to robili primarne na pc tak by tobolo skvelo vyladene a slo by to urcite kazdemu
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
Neviem co mate za problemy s optimalizaciou, ale podla mna je velmi slusna. Mne to ide velmi dobre a to nemam ziadne harcore PC, sice som nemeral FPS ale okom som nepostrehol ziadne lagy ani nic ine. Mam prejdene 2 kapitoly.
Zostava: Intel Core i5 750, 8GB RAM, SSD Corsair GT 120GB, AMD Radeon HD 5870
BF3 Soldier: Andy2305 STEAM Profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198019604950/ TS3 server |DayZ - Battlefield 3 - Arma II + OA - Arma III|: ts3.fastline.cz: 9987
Cakal som, ze sa bude jednat o dalsi port co bude potrebovat extra silne CPU, ako to je zvykom. V tom ma AW sklamal, vytazenie CPU u mna 2 jadra idlovali do 20% a 2 slapali do 50-60%. V tomto smere sa to ani netvari ako konzolovi port. Ale na GPU je to dost narocne, pricom grafika nic moc, taktiez aj rozdiel medzi low/medium/high takmer ziadny, na mojej HD4850 to skace okolo 50/30/20fps. Jednou vetou je to xbox360 verzia beziaca v 1080p. Navyse ovladanie na klavesnici a myske je utrpenie, esteze x360 controller to isti Samozrejme hre nieje co vytknut po hernej stranke...UPLNA PECKA
Naposledy upravil/-a mattoxx v St 22. Feb, 2012, 13:03, upravené celkom 1 krát.
Hej grafika je celkom fajn, no ako pises je to dost narocne na GK (hlavne pod zapnutymi lampami a pri vypalovani svetlic). Ovladanie je podla mna super, lahko a rychlo som si zvykol, pribeh tak isto fajn a aj atmosfera je super. Ja som zatial celkom spokojny