Problem ze neviem v akom jazyku.
Kazdy odporuca nieco ine. Chcel by som tomu prist na chut a vzdy sa v zivote hodi vsetko co clovek vie.
Osobne sa mi paci C++, aky je vas nazor? Resp. poznate nan nejaky vyukovy kurz pre zaciatocnikov?
Dakujem

aby sme boli kompletní, java app sú portable, c# niekami_sama napísal: java/c#: velmi podobne jazyky a architektura softveru. objektovo orientovane jazyky. dobra podpora, bohate kniznice pre obidve jazyky. zakladny rozdiel je, ze java je od oracle a c# od microsoftu.
bullshitvmm napísal:Zalezi akym smerom sa chces uberat . Zaklad je matematika, ak pojdes hlbsie bez nej sa nepohnes.
c#, c++, .Net, java - je to voľnévmm napísal: Ak pojdes na informu tam ti staci c++ a java a mozno sa stretnes s Common Lisp.
Žiadnu ! Kupovať knihy na programovanie je úplna zbytočnosť. Všetko potrebné je na nete. Stačí sa spýtať uja Googlejetmarek napísal:Zdravim,potreboval by som poradit, ktoru knihu by som si mal kupit ako uplny zaciatocnik, ked sa chcem naucit programovat v Pythone. Pripadne ci je to dobra volba ucit sa ako prvy programovaci jazyk Python.Dik.
Nesúhlas, ja osobne ten Pascal. Sám som tým začínal, je to veľmi dobré na začiatok ... Radšej by som začal pomalyja by som na zaciatok asi odporucal C#, potom C++ a C
toto si tu uz napisal viackrat, ale teraz som to uz neprehltol... to je ako keby si sa ucil soferovat na sedmickovom bmwja by som na zaciatok asi odporucal C#, potom C++ a C
tiez dodam bullshit... treba logiku a predstavivostvmm napísal:Zalezi akym smerom sa chces uberat . Zaklad je matematika, ak pojdes hlbsie bez nej sa nepohnes.
Kód: Vybrať všetko
zoznam = new List<Int32>();
.Net CLI je ECMA a ISO standard, takze to nie je celkom pravda.mArtinko5MB napísal: aby sme boli kompletní, java app sú portable, c# nie![]()
Moc nesuhlasim s celym postom, ale toto mi hlavne udrelo do oci, lebo je tam pekne vidiet co so sebou prinasa taketo zmyslanie. Totiz aj ty si tam urobil chybu, i / 2 da vo vacsine pripadov iny vysledok ako i >> 2. Z takeho to zapisu nie je jasne, ze autor myslel delenie. Navyse kazdy jeden optimalizator kodu, ktory sa pouziva to delenie prelozi ako bitovy shift.Trovaricon napísal:low-levelak zase asi automaticky pise (pri unsigned integer):
i >> 2 namiesto i / 2