Aky wifi router ked uz mam net z routru?
- tomprost
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 03. Nov, 2004, 14:00
Aky wifi router ked uz mam net z routru?
Zdravim....Mam spolu so susedom spolocny net...on ma doma od telekomu net aj s routrom a ku mne ide len kabel do sietovky.... Ale ja potrebujem doma wifi tak si chcem kupit Wifi router......ale neviem vobec podla coho mam vyberat aby mi to slo ked uz mam z routra tahany domov kabel....su rozne adsl, dsl atd? Dakujem
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Aky wifi router ked uz mam net z routru?
Ak tam chces dat ten kabel, ktory k Tebe "dava on", a ktory mas teraz v PC, staci Ti obycajny Wifi router, kvoli rychlosti n-kovy, aj ked predpokladam ze mate T-COM linku a speed 2Mbps, co je velmi mala rychlost pre zdielanie dvom ludom, ale kup si n-ko aj tak radsej. Netreba TI ziadny DSLkovy router, ak tam teda das kabel, ktory uz z jedneho DSLkoveho routra ide k Tebe od toho kamosa.,
Spoiler: ukázať
- tomprost
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 03. Nov, 2004, 14:00
rychlost mame 4Mbps.....dobre takze n kovy to je napr aky...ja sa tomu nejak nerozumiem....a keby tak nahodov dam dsl router tak mi to nepojde....mne staci nejaky lacny vies mi prosim poradit...dakujem
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Úplne ti stačí niečo takéto: http://www.alza.sk/tp-link-tl-wr340g-d155304.htm
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...