Zdravim
Aky telefon by ste poradili? Android scenu uz sledujem nejaky ten cas ale neviem sa rozhodnut.. uz dlho vyberam a momentalne mam na vyber 2 smartfony:
HTC SENSATION
+4,3" display, coskoro oficialny ICS
MOTOROLA ATRIX
+RAM,viac ROM pamate, bateria
Ako su na tom vykonovo? resp. co sa viac oplati ?
Pozadavky:
-display minimalne 4" a viac...qHD rozlisenie by tiez nezaskodilo HD asi do cenoveho limitu nevojde.
-vykon na urovni dnesnej spicky (evo, sensation SG2) ak bude vyssi budem rad
-co najlepsia baterka
Alebo pockat na nieco ine?
Cenu nerieste oboje mozem mat za rovnaku cenu nove...
Popripade nejaky iny telefon alebo pockat kym dojdu novinky z MWC? tipujem ze to este potrva dlhsie ako do konca marca ....
dakujem za rady...
sensation, atrix alebo iny?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
Re: sensation, atrix alebo iny?
a co tak HTC EVO 3D? 270€ novy
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Sep, 2008, 19:07
Ak sa nieco pkazi tak je to jasny kandidat ale tieto mozem mat za cca 130€ takze lepsia kupa...
Len sa neviem rozhodnut aj ked mam prejdene vsetky recenzie, pre a proti ... tak by som este rad nazory ostatnych...
kupujem si mobilna pausal ak sensation tak 130€ ak atrix tak ho predam a za peiaze kupim ATRIX
Len sa neviem rozhodnut aj ked mam prejdene vsetky recenzie, pre a proti ... tak by som este rad nazory ostatnych...
kupujem si mobilna pausal ak sensation tak 130€ ak atrix tak ho predam a za peiaze kupim ATRIX
-
- Používateľ
no ja by som bral htc mam jedno, a planujem kupu eva
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Sep, 2008, 19:07
Dakujem za radu, este nejake rady? Nazor ze jedno som mal dalsie bude tiez dobre mi nestaci, sam som mal HTC ale ani motorola nie je vobec zla znacka...
Beriem kazdu radu...
thx...
Beriem kazdu radu...
thx...
-
- Používateľ
no ono ja mam diamond2, kamarati cruise a desire hd, bratranec touch hd, otec evo 3D, a fakt ze sa htc pacia.
Tak ja pouzivam Atrix, podarilo sa mi zohnat z UK z ebay za dobry peniaz. Je to dobry telefon ale origo firm od Tmobile UK nebol vyladeny, mozno lepsi bol 2.2 ako ked som ho dal na 2.3.4 ale po case som ho dal na Ginger-neviem co a uz je to lepsie. Mal som problem so samovolnym restartovanim, no po kalibracii baterky so vstavanou app v terajsom firm. sa to na 99% odstranilo. Inac som doat spokojny, display vidno celkom aj von, no farby oproti AMOLED alebo podobnym su kusa vyblednute. Bol som zvyknuty na i8910.
Na pausal som teraz vzal HTC Sensation, pouzivam dalej Atrix, no co som mal to HTCcko v rukach, tak baterka je jasne slabsia, ma na mna prilis velky displaz no je farebne lepsi, Sense je jednoznacne plus, konstrukcia tak isto, skvela pevnost, fotak lepsi. No napr ak vyuzijes oddelene HDMI na Atrixe tak je to vyhoda a funguje dobre. Citacka odtlackov je taka celkom zaujimava ficurka, no mne osobne cosi hapruje. Vystup zvuku je dost dobry podla mojho nazoru, no na Htc som ho neskusal. Htc ma u nas vacsiu podporu takze mozno lepsia volba, no u mna zvitazil Atrix nateraz. Celkom mi vyhovuje.
Inac neviem na aky pausal a kde beries Sensation, ale ak Orange, tak pytaj zlavu, ja som ho mal k 18€ pausalu za 19€ a svagor ku 32€ pausalu za 95€ a to len volal na 905ku. Ja som mal nejaku zlavu aj z obdobia bez viazanosti, preto tak.
Keby nieco pytaj sa
Na pausal som teraz vzal HTC Sensation, pouzivam dalej Atrix, no co som mal to HTCcko v rukach, tak baterka je jasne slabsia, ma na mna prilis velky displaz no je farebne lepsi, Sense je jednoznacne plus, konstrukcia tak isto, skvela pevnost, fotak lepsi. No napr ak vyuzijes oddelene HDMI na Atrixe tak je to vyhoda a funguje dobre. Citacka odtlackov je taka celkom zaujimava ficurka, no mne osobne cosi hapruje. Vystup zvuku je dost dobry podla mojho nazoru, no na Htc som ho neskusal. Htc ma u nas vacsiu podporu takze mozno lepsia volba, no u mna zvitazil Atrix nateraz. Celkom mi vyhovuje.
Inac neviem na aky pausal a kde beries Sensation, ale ak Orange, tak pytaj zlavu, ja som ho mal k 18€ pausalu za 19€ a svagor ku 32€ pausalu za 95€ a to len volal na 905ku. Ja som mal nejaku zlavu aj z obdobia bez viazanosti, preto tak.
Keby nieco pytaj sa
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D