Skusim zastupit mArtinko5MB a napisat nejake argumenty, aby si vedel preco je ten tvoj prispevok mimo misu.ja-pc napísal:fail je tvoj prispevok, vzhadom k tomu, ze si mi nepodal ziadne padne argumenty proti veciam co som spomenul.. okej, s tym C# som to mozno prehnal, ale ludia sa niekedy nezamyslaju nad niecim co je standard, proste to tak beru.. a teraz nemyslim iba C# ci Javu ale nechcem zacinat flame. Ano C# vyrazne ulahcuje vyvoj vo Windowse, ale ked beriem do uvahy ostatne veci.
1. Pod Linuxom nie je Visual Studio, ak mi niekto bude tvrdit, ze pod Linuxom je nieco aspon porovnatelne, tak sa mozem len usmiat. Su mozno aj hardcore programatori, ktori ziadene pokrocile features nepotrebuju a vystacia si s vim a gcc, ale Visual Studio vela veci zjednodusuje.
2. Linux niekoho nauci viac ako funguje OS? A to uz ako? Ved Linux sa stale snazi byt viacej user friendly a s tym sa prilis nezlucuje studovanie systemovych volani...
3. Ze C# je pre lenivych? A to ma byt zle? Ved ked sa da nieco spravit jednoduhsie tak naco sa s tym kaslat? C# sa ani neda porovnavat s C, rovnako ako nikto normalny neporovnava Haskell a C, to je uplne iny pristup k programovaniu a vraviet ze jeden je horsi ako druhy sa neda. Moze byt len lepsi alebo horsi na nejaku specificku ulohu.