mám velky problem s PC . Pred niekolko mesiacmi som ho upgradoval , a teraz je hrozne pomalý . Tuto napisem v skratke moju zostavu :
AMD Phenom 955 X4 BE 3.20
UPGRADNUTE : MSI GeForce 9800GT OC ---> Gigabyte GTX560 Ti 1Gb OC
UPGRADNUTE : 4Gb RAM ---> 8Gb RAM ( toto su oni : http://www.alza.sk/kingston-8gb-kit-ddr ... 149200.htm , ibaze boli kupovane samostatne - po 4Gb "setoch"
UPGRADNUTE : EuroCase 400W ---> Corsair CX600W V2 ( bol reklamovany - pistal , graficka bola medzitym nahradena starou + bola na tu dobu vybrata 4Gb pamete ram - ktora bola dokupena )
750Gb HDD ( Western Digital , 7500otacok )
Z.Doska: MSI 770-C45
OS: Windows 7 : Ultimate 64Bit - bol preinstalovany po kupe RAM-ky + grafiky + zdroja.
Problem - Po preinstalaci Windowsu + namotovani komponentov bolo vsetko v poriadku , no potom som zistil ze som chytil jeden z chybnych Corsairov , tak som ho reklamoval.Kym bol na reklamaci vybral som 4Gb RAM + grafiku . System zacal byt pomaly ( uz predtym bol pomaly - mesiac po preinstalaci Windowsu , no teraz este viac ).Skusil som skusku antivirusom , defragmentovat , indexovat , no nic nepomahalo.Problem sa prejavuje hlavne tak , ze davno ked som zapol PC , vsetko naskocilo rychlo , spustil som program - spustil sa behom 2-3 sekund , a teraz zapnem PC , cakam 3 minuty kym sa da do chodu , potom spustim program , a otvara sa extremne dlho ( hlavne hry + niektore programy ) . Vymazal som par programov ( viac nez polovicu ) = system sa trocha zrychlil , ale stale to je pomale ako pocitac z 1993.Predvcerom mi prisli komponenty - tak som ich namontoval , a stale je to pomale.Proste cely chod PC sa zpomalil . Otvorenie programov trva dlhsie , zapnutie sameho systemu ( Windowsu ) trva hrozne dlho

Edit:Ked sa PC zapne , potom je uz vsetko ako/tak rychlejsie ( ale stale nie tak ako predtym ).Ale na zaciatku to je totalne pomale.