skrinka
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
skrinka
co poviete na tuto skrinku ? Zalman Z9 Plus ,,, len ci neni hlucna ten ventilator hore , v baleni by mali byt plus tri ventilatori a cena okolo 50 - 60 eur myslim si ze naj
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: skrinka
Skrinka co neni ako sito a ma v sebe Noctua FANy sa da oznacit ako ticha ale na tu Zalman by som neoznacil ako tichu. Teda zalezi vela od toho co pre teba znamena ticha. Ci je to taka co nehuci az tak ako stihacka alebo taku co by si vobec nepocul.
Napis aj co do nej das, hlavne co sa tyka chladicov a zdroja.
Napis aj co do nej das, hlavne co sa tyka chladicov a zdroja.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
zdroj 650w , teraz mam trebars otvorenu skrinu a nehuci mi nic aspon moje konpomenty len som zvedavi ci samotna skrina daco huci tie stavane ventaky co su tam instalovane a davat tam nejdem nic ziadne dalsie ventaky aspon zatial
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Nezaujima ma aky ma vykon zdroj ale aky je to zdroj. Nazov a model. Ci nemas nieco co by mohlo hucat. Ventilator sa da zregulovat ale ci to bude pre teba dostatocne tiche to uz neviem. Ti co si na tichu potrpia si menia aj ventilator za kvalitnejsi, najcastejsie Noctua.
Ja by som v tej cene bral: http://www.alza.sk/corsair-300r-carbide ... 299316.htm .Vyzerá dobre a je kvalitná, no neviem, či je tichá.