Tak som si na notebook(Dell XPS 1530) s novou vymenenou matičnou doskou + novy HDD dal rovno Windows8-ConsumerPreview-32bit-English.iso
naištaloval , s dvoma odielmi 50GB Win8(C:) a 400GB(D:)
Tak aby som si najrychlejšie skopiroval veci , tak som vybral HDD z notebooku zapojil do PC s Win7 64bit
čo mi po dokopirovani spravilo 218GB(čo 100GB je len Steam)
dal som späť HDD do notebooku , zapol , a keď som pozrel na D: v notebooku (win8 32bit) tak D: bolo uuuuuple prazdne a ukazovalo mi to že tam je 400GB volneho
tak zase vyberem HDD z notebooku , zapojim do PC , a z Win7 tam vidim tie subori normalne
ako keď som zapinal PC , tak mi Win7 aj hlasilo že musi preskenovať tie dva odieli , keď to spravilo tak som vidiel všetko
keď som druhy krat daval do PC , tak som obe veci zrušil a teraz vidim Win8 odiel ako RAW(len že to je , ale nemožem s tym odielom pracovať) , a v tom D: vidim normalne subori a momentalne ich presuvam .
inak aj aktualizujem win7 tak dufam že tam niečo bude , a asi z formatujem to D: cez Win7, tak potom uvidim čo sa stane
tak nenapada vas v čom by mohla byť chyba ? typujem že nejaka nekompatibilita v odieloch medzi Win7 a 8 a že som dal na čisty HDD ten druhy odiel "quick format" vo Win8
EDIT: idem cely ten HDD zase zformatovať a tak
Nevidno zložky/subory vytvorene Win7 [čiastočne vyriešne]
- Archon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Nevidno zložky/subory vytvorene Win7 [čiastočne vyriešne]
Naposledy upravil/-a Archon v Ne 04. Mar, 2012, 17:02, upravené celkom 2 krát.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Nevidno zložky/subory vytvorene Win7
Podla mna nejak posahany suborovy system. Tiez som mal disk na ktorom boli nesmierne dolezite data a iny system ukazat RAW a prazdny disk. No po nabehnuti do povodneho winu ukazalo co na disku je. Nechapem, kazdopadne nieco na disku je poskodene, bud fyzicky alebo len suborovy system. radsej si to rychlo zalohuj a urob kompletny format. + este ked si bol vo Win8 mal si skusit pozriet disk cez Partition Home Wizard, co ukaze on...
+ ako vyzera HT Tune SMART z toho disku?
+ ako vyzera HT Tune SMART z toho disku?
Spoiler: ukázať
- Archon
- Nový používateľ
Tak som vymyzal odieli na PC , vytvoril 50GB a 400GB na PC , dal som dve zložky do toho D:, a zase naištaloval Win8
potom keď som to dal do PC , tak to zase skenovalo po erroroch na odieli , nakopiroval som potom dalšiu zložku sborov , ale na prvy krat mi to nezobrazilo že to je na tom D:
ale už po druhom zapnuty notebooku to už našlo aj tu tretiu skopirovanu zložku (čo som tam daval po win8)
ako nejak fakt čudne to je
potom keď som to dal do PC , tak to zase skenovalo po erroroch na odieli , nakopiroval som potom dalšiu zložku sborov , ale na prvy krat mi to nezobrazilo že to je na tom D:
ale už po druhom zapnuty notebooku to už našlo aj tu tretiu skopirovanu zložku (čo som tam daval po win8)
ako nejak fakt čudne to je
- Archon
- Nový používateľ
No vyzera to že musim po zapojeny HDD resetovať notebook 2x , lebo prve zapnutie to nič neskenuje ...
po druhom zapnuty PC , to už načitalo subori
Kde sa da prosim vypnuť rychle načitanie , a aj Hibernacia(ako hibernaciu viem vpynuť cez tune-up , ale aj bez toho programu by som to rad vedel vypnuť) ? asi to idem začať googliť ...
po druhom zapnuty PC , to už načitalo subori
Kde sa da prosim vypnuť rychle načitanie , a aj Hibernacia(ako hibernaciu viem vpynuť cez tune-up , ale aj bez toho programu by som to rad vedel vypnuť) ? asi to idem začať googliť ...