a tuším, že aj po tej tretej reklamácii...
Na grafiku by som skor dal radu MX, lepsie sa rozotiera ako NT-H1. Ta je vhodnejsia skor na CPU, teda aspon z mojich skusenosti to mam takto rozdeleneCougar napísal:noctua pasta objednana
Tak ja asi necham si tu svoju. Ved vykonom mi staci mam to nataktene na 960MHz na jadre momentalne a zeby som teraz problem mal s rozliseniami to nie. Ako v pohode som hral SR3 vo full hd ultra, AA aj AF full a nepadalo ani neklesalo FPS, proste plynule, jasom sa len tak pytal ze ci nahodou. Tak si to necham teda, stacit mi to staci az nadmieruAssassin napísal:skusim takto ak sa mylim tak sa vopred ospravedlnujempokial viem tak peniaze sa vracaju podla nasich zakonov o internetovom predaji do 7 dni odo dna kedy tovar kupis bez udania dovodu... jedine zeby datacomp mal specialne "bonusy" ohladom vratenia penazi, v opacnom pripade sa peniaze vracaju ako som spominal a tiez pokial je tovar v reklamacnej dobe a to po 3 reklamaciach kedy je pricina ten isty problem alebo vtedy kedy je zavada neopravitelna je narok na vratenie penazi alebo kupu ineho tovaru pripadne doplatku alebo samozrejme pokial sa dany produkt vyraba jeho vymenenie za novy kus,
ohladom vykonu, pokial na novej grafike bude jadro a takty take iste a velkost vram na tom vela nezmeni, velkost vram ovplivnuje hlavne hranie pri vyssich detailoch a rozliseniach kedy napriklad 1GB verzia nezvlada kapacitne a nasledne s tym suvisiace problemy ako pad hry a podobne, viac GB verzie dokatu zvladat viac kapacitne ale realny vykon sa odvija hlavne od grafickeho jadra a jeho taktu tak isto ako frekvencie pocet a takt shader unit a ROPs,