Ahojte konecne som si vyhradil nejake € na kupu noveho PC a potreboval by som podarit s vyberom dosky a grafiky. Grafiku by som chcel SAPPHIRE HD 7850 OC a podla tohoto testu
http://pc.zoznam.sk/amd-radeon-hd-7850- ... -pre-hraca je myslim za tu cenu bezkonkurencna, ale ak sa da za tu cenu zohnat nieco lepsie necham si poradit. Kupu planujem niekedy ku koncu mesiaca a neviem ako je na tom vydanie novych kariet od Nvidii, pretoze ak mate pocit/info ze budu na tom lepsie kludne pockam 2-3 tyzdne. PC bude na HRY a sem tam na pracu s 3D grafikou - cena by nemala prekrocit 1000€ s DPH (cim menej tym lepsie).
Nejake mnou poskladane zostavy:
Agem.sk
Len zmena zdroja za lacnejsi Fortron 500W.
Alza.sk
Vyberam len z tychto dvoch stranok a najlepsie by bolo poskladat zostavu len z jednej, alebo druhej stranky, nerad by som to kombinoval Ak viete podarit nieco lepsie, ohladom disku a podobne, necham si poradit.
HDD mi zostane z aktualneho PC, preto neplanujem kupovat novy. Neviem ako to bude s chladicom na CPU ale do tych 1000€ sa mi asi nevojde, takze by som si ho kupil asi casom. Diky za vase rady
Notebook: Sony VAIO VPCF11M1E / H i5-520M (2.4Ghz) 16.4" FullHD NVGT330M DDR4GB 500GB BluRay
Phone: HTC One