Jagged Alliance 2 a vsetko okolo neho
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Jagged Alliance 2 a vsetko okolo neho
nakolko ma slusne povedane "sakra nahnevalo" nove vydanie JA BIA, rozmyslam nad rozohranim JA2.
hraval som doplnky wildfire, deidrana lives, Unfinished Business, urban chaos.
su este nejake dobre mod packy?
mne sa najviac asi pozdavalo deidrana lives
hraval som doplnky wildfire, deidrana lives, Unfinished Business, urban chaos.
su este nejake dobre mod packy?
mne sa najviac asi pozdavalo deidrana lives
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak som skusil najnovsi patch 1.13 a to je proste ina kava. neskutocne to tu hru prekopalo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Este dobry mod co som hral bol JA2 Vengeance ale Deidranna Lives! jasna pecka ... ten som asi presiel dokonca
VoVengeance su uplne ine mapy, tusim aj ine zbrane. Urban chaos sa mi vobec nepaci, na zaciatku nemam ziadnu zbran a vela nepriatelov. tiez sa mi to zda ako take neuplne.. nedotiahnute dokonca. Alebo je to Night Ops ?
Tu je cca 45 modifikacii a dalsie sa pripravuju. Zrejme vies o tom fore http://www.ja-galaxy-forum.com/board/ub ... ber=211927
VoVengeance su uplne ine mapy, tusim aj ine zbrane. Urban chaos sa mi vobec nepaci, na zaciatku nemam ziadnu zbran a vela nepriatelov. tiez sa mi to zda ako take neuplne.. nedotiahnute dokonca. Alebo je to Night Ops ?
Tu je cca 45 modifikacii a dalsie sa pripravuju. Zrejme vies o tom fore http://www.ja-galaxy-forum.com/board/ub ... ber=211927
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jj tu stranku poznam. momentalne hram s patchom 1.13 a je to totalna supa.
co sa tyka urban chaos tak zo zaciatku je to tazke, treba hrat na close combat, kedze zbrani je na zaciatku pramalo a ked su tak len pistolky. je to narocnejsi datac na zaciatok hry.
co sa tyka urban chaos tak zo zaciatku je to tazke, treba hrat na close combat, kedze zbrani je na zaciatku pramalo a ked su tak len pistolky. je to narocnejsi datac na zaciatok hry.