Zdravim, potrebujem kupit 2 routre jeden bude klasicke APcko druhy bude Client s APckom
Uzivat sa budu v Bytovke s UPC 25-kou internetom, takze najke N-kove zariadenia by to chcelo. Myslim ze z obrazka je jasne kde bude ktory umiestneny, potrebujem vybat take zariadenia aby nemali problem so signalom.
Zatial som nasiel toto len neviem ci by to bolo v mojom pripade vhodne, stacili by mi taketo 2 zariadenia? http://datacomp.sk/tp-link-tl-wa801nd-w ... 89106.html
Podla mna ti obe tie zariadenia vykryjú cele to poschodie. A na dosah tazko sa pytat, co musis kupit a odskusat. Ja som to nedavno daval v jednej budove, a na jednom poschodi mi signal staci aj na o poschodie nizsie a 3 izby dalej, no na inom poschodi to iste zariadenie je problem chytit signal o 1,5 izbu dalej o poschodie nizsie. Cize tazko povedat, zalezi od stavby bytovky, kde su priecky nosne atd asi..
Ale 3antenky by mali postacit, podla mna zariadenie v tej cene s vacsim dosahom nekupis, jedine ze dokupis silnejsie antenky. Skor sa skus s predavajucim dohodnut ze to odskusat a aby bola moznost to vratit, ak vies, ja som sa ´tak dohodol ale nemusel som vraciat, kedze mi to stacilo...
Ozaj, podla mna tam staci len ROUTER ak tam mas tak malo miestnosti. Alebo kup len router a ked bude vpravo slaby signal kupit aj dalsie, aby si vykryl pravu cast.