Zosilnenie WI-FI
Zosilnenie WI-FI
Mam router D-Link DI-524UP a na druhej strane bytu uz mam dost slaby signal Wi-fi. Pozeral som ze antena sa da odobrat. Pomohlo ak by som ju vymenil za inu? Prosim poradte aku? Fungovalo by to napriklad s touto http://www.alza.sk/tp-link-tl-ant2408cl-d168523.htm ??? Dik!
MB: Asus P8P67 Pro B3 rev., CPU: Intel® Core™ i5-3350P 3.10 GHz + Noctua NH-U12P SE2, PSU: FSP Aurum Series 600W Gold, RAM: Kingston HyperX DDR3 1600 12GB, HDD1: OCZ Agility 3 Series 120GB, HDD2: WD Caviar Black (WD1001FALS) 2x1TB (Raid 0), HDD3: WD Caviar Green (WD5000AACS) 500GB, GPU: Nvidia GeForce GTX 570, Blu-Ray: LG BH10LS30, Case: Fractal Design Define R2 Black + 3x NOCTUA NF-S12B, OS: Windows 7 Home Premium SP1 64bit, LCD: Benq 24" G2420HDB, REPRO: Genius SP-HF1800a
Re: Zosilnenie WI-FI
Ano pomohlo,ak dobre citam na tvojom routry je antenka pripojena cez ,,SMA,, konektor,teda to len prides kupis si silnejsiu,presrobujes za tu silnejsiu a mal by si mat signal v celom byte ,podla vsetkeho tam teraz na routry mas antenku ktorej ,,Zisk: je 2 dBi,,teda ked tam das tu spominanu so ziskom 8 dBi,malo by to byt +- 3 krat ,,vykonejsie,,(prestne pocty ty netreba)Jagged napísal: Pomohlo ak by som ju vymenil za inu?
existuju rozne zosilovace teda ze chytis wifi aj na par KM ale to ty nepotrebujes...
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
off topic, koľko by stála taká wifi antena na 3 km ? ak také niečo je
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
je,ja osobne pouzivam ALFA Network AWUS036H 1000mW + 12db antenku(doma robenu z kusa plechu a trocha drotu) a chytim wifi co je odomna podla priamou viditelnostou google maps 4,5 km,teda dokazem s wifi sietou aj normalne komunikovat ,mozny bol aj utok packet inject (sila signalu v nejakej aplikacii bola nejak 50%,udaje v dBi z hlavy neviem),a oproti mne je ap tusim s 19 db sitom,a cena tak okolo 50E ,s danou kartou sa daju chytit mnohe siete,ale wifi je o obojsmernej komunikacii,teda je zbytocne mat 96% signal ked s danou wifi sietou neviem ,,nadviazat rec,, + existuju boostre ktore ty daju vykon 33dBm (2W) output ,ten vide na tych 60 E ale s nimi nemam skusenosti....mArtinko5MB napísal:off topic, koľko by stála taká wifi antena na 3 km ? ak také niečo je