Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Neviem to porovnat so Siri, ale ta nieje tiez zrovna dokonala, niektore veci jej treba povedat fakt spravne, na druhej strane si clovek pokeca so spravnou vyslovnostou. Co sa mi na nej este paci, ze dokaze rozvinut predoslu otazku bez toho, aby som sa jej ju musel znova pytat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
S anglictinou nastastie problem nemam, ale je to zabava ak sa jej opytam, ci su tu nejake restauracie nablizku a ona ma hodi na mape do Dallasu na ranajky do Denny's
tie restiky som sa jej pital aj ja a vyhodilo mi ich dobre, lenze idealne je byt von a mat zapnute GPS + data.
papek: aj toto zvlada rozsirenejsiu konverzaciu. dava sice jednoduchsie otazky ale tak je to alfa verzia. ale vecsinou mi davala otazky z dovodu ze mi to nerozumie