Battlefield: Bad Company 2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Battlefield: Bad Company 2
coze..sak s kalachom padaju vsetci ako hrusky..ovela menej vydrzi clovek ako v bc2
- Miso_
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 17:55
dajú sa aj heliny, ale che to správny odhad(zatiaľ sa mi podarilo zostreliť len 2 )Mučo Mačo napísal:hej,len ten inzinier je tam nepouzitelny..s rpg trafis prd
niekedy je problém trafiť aj tankom, pár krát som narazil na hráčov, ktorý mi krúžili nad tankom presne mimo dosah hlavne
Zbrane vo vietname sú výborné. Zvlášť na HC. S AK47 na dve rany do hrude. M16 takisto.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hej a tym to straca na zabavnosti..vsetci sa len schovavaju aby nesostali gulku..a tych par magorob ako som ja co tam behaju po vlajky je ako na strelnici
Zábavnosť to možno stráca u teba . Aspoň to nieje ako v klasiku keď vybehne jeden retardovaný ,,hero" s rankom 1 začne skákať ako zajko dostane 4 zásobníky od štyroch hráčov a predsa to plantne alebo obsadí. Skús to hrať dlhšie alebo prejdi späť na klasiku keď sa ti nepáči
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nevravim ze je to zle..je to viac podobne bf3 co sa tyka demage...tam tiez ani nevies skade a si dole..v bc2 sa velakrat stacim otocit a dat chlapa..je to ine,v tom to je dobre..mozno tomu pridem na chut
to, čo si napísal, ale nevylučuje to, čo som napísal ja.
zbrane sú naprd, no stačí jedna-dve guľky lebo vojak je prakticky nahý (bez vesty atď.)
zbrane sú naprd, no stačí jedna-dve guľky lebo vojak je prakticky nahý (bez vesty atď.)
Aha akože to si zistil podľa toho že sú naprd ? Takže na klasiku ked šijem na normalne do nooba zasobnik, 5 hlav ktore zacengaju o helmu ale on žije tak to neni tým, že sú zbrane naprd ?
to mi chceš povedať, že sa bavíme o hardcore?
ja hovorím stále o HC nič iné ja nehrám. až na pár pokusov o normál
tak to neverím, že v BC2 musíš v HC do niekoho vysoliť 5 rán do hlavy aby ľahol ... v BF3 nepoviem, ale BC2 - nonsens
je pravda, že do tela znesie hráč v BC2 pomerne dosť, ale do hlavy mi vždy stačilo vystreliť raz aby navždy zaľahol
je pravda, že do tela znesie hráč v BC2 pomerne dosť, ale do hlavy mi vždy stačilo vystreliť raz aby navždy zaľahol
čítaj čo píšem... to o tých 5 ranách do hlavy som myslel na normal v BC2 ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
5 ran do hlavy ? 2 stacia na normal
to je 50% pripadov ... dalsich 50% je to čo som spomínal ... normál je retardovaný... tak ako v BC2, vietname tak aj v BF3...
veď čítam ale máš tam chybu
tak som nevedel, či to brať ako "šijem do týpka na normale ..." alebo "šijem do týpka no normálne ..."
tak som nevedel, či to brať ako "šijem do týpka na normale ..." alebo "šijem do týpka no normálne ..."