Politicka debata
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Re: Politicka debata
ale zase sa nic nemeni, len jedneho sasa (Slota) nahradil druhy (Matovic), obidvaja su vulgarni, prudke povahy a su (s)prostoreki
S tým rozdielom že matovič nieje pri moci a pokial bude robit šaša a vyhladávat kauzy vo velkom tak vo velkej ficovej koalicii to može mat v konečnom dosledku cenu zlata bo teraz už sa bude tažšie zistovat kto má za ušamy...
Ps:kto tam klikal tolko na toho Sulíka z SaS?čo vám je?
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
nejaky admin, alebo modXMilanX napísal:
realne mali minimalnu podporu
Ja som nemal čo robiť a ťukal som .. občas rozmýšľajte čo píšete páni...čo klik to jeden užívateľ ....
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- vavrapeter
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2011, 22:15
Toto zrejme nebude mienkotvorne medium, tak nevidim dovod na nieco taketo. Mozno si iba ludia neuvedomili, ze za predcasne volby moze SaS. Inak nemoze, iba boli zaciatocnici v rybniku s tymi hajzlami gorilami a ty ich vyskolili z vysokej politiky. Za predcasne volby mozu vsetci, ale vyzera to akoze SaS. A preto tu teraz mame na 4 roky Ficovladu. Este, ze je zopar euro zakonov schvalenych a snad nemame sancu na GreckoLordRainmaker napísal:nejaky admin, alebo modXMilanX napísal:
realne mali minimalnu podporu
Spoiler: ukázať
Pri všetkej úcte netreba to zas tak prehánat s tou vážnostou,ved tam bol aj kúsok ironie...GABO napísal:Ja som nemal čo robiť a ťukal som .. občas rozmýšľajte čo píšete páni...čo klik to jeden užívateľ ....
XMilanX napísal:Pri všetkej úcte netreba to zas tak prehánat s tou vážnostou,ved tam bol aj kúsok ironie...GABO napísal:Ja som nemal čo robiť a ťukal som .. občas rozmýšľajte čo píšete páni...čo klik to jeden užívateľ ....
Akože tu? Potom niekto z nás nesprávne chápe iróniuXMilanX napísal:
Me like Pentium
Scorp nebodaj sme aj teba urazili či len sa nudíš?
Ak treba zdoraznit ironiu tak ju zdoraznujem teraz.
A inak ja osobne som nikoho neobvinil ak si si nevšimol.
Ak treba zdoraznit ironiu tak ju zdoraznujem teraz.
A inak ja osobne som nikoho neobvinil ak si si nevšimol.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj ironiu treba zdoraznovat, lebo hentam co si napisal sa dost zle chape
Uz je ako je, sice je Fico pri moci ale v opozicii ma strany ktore ho bude mat pod lupou.
Ja stale jediny problem vidim v tom ze ludia nechapu , ze Fico nas chce zadlzit (lebo inac jeho program sa neda splnit) co moze mat dost velke nasledky na buduci zivot v SR.
No vsak uvidime.
Uz je ako je, sice je Fico pri moci ale v opozicii ma strany ktore ho bude mat pod lupou.
Ja stale jediny problem vidim v tom ze ludia nechapu , ze Fico nas chce zadlzit (lebo inac jeho program sa neda splnit) co moze mat dost velke nasledky na buduci zivot v SR.
No vsak uvidime.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
wtf? radicka spojila hlasovanie o eurovalove s hlasovanim o pade vlady, ked vedela, ze SAS bude vzdy proti eurovalovu... aj Sulik to jasne povedal a ona to spojila, takze o com?vavrapeter napísal: Mozno si iba ludia neuvedomili, ze za predcasne volby moze SaS. Inak nemoze, iba boli zaciatocnici v rybniku s tymi hajzlami gorilami a ty ich vyskolili z vysokej politiky.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
takže o tom, že zahlasovali za rozpad vlády...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
zahlasovali ale aj spolu s eurovalovom, co odmietali, a radicova to spojila, aj ked vedela ze sas to nepodpori, velmi dobre vedela do coho ide, len ich chcela vydierat...
stali si za slovom...
stali si za slovom...
Prakticky hento už bol len vrchol všetkého,ved tolko strán a tak názorovo odlišných to nemohlo dlho vydržat,to bolo jasné už od začiatku.
Fico spomína furt nejakú istotu,no má pravdu iba v jednom,istota že táto vláda len tak nepadne a o tom snad nikto nepochybuje.
Fico spomína furt nejakú istotu,no má pravdu iba v jednom,istota že táto vláda len tak nepadne a o tom snad nikto nepochybuje.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Pre všetkých, čo tu trepete, že SaS hlasovala za pád vlády - najprv sa zamyslím, a až potom si otvorím ústa.
SaS za pád vlády nehlasovala, oni jednoducho nehlasovali za schválenie dočasného eurovalu spolu s dôverou vláde. Zdržali sa hlasovania.
Čiže nehlasovali za pád vlády, ale nehlasovali (aj) za dôveru vláde. Prečo nehlasovali za dôveru vláde je jasné - lebo by tým hlasovali za euroval.
Podľa mňa je to úplne jasné a pochopiteľné. A nejaké sprosté reči o tom, že položili vládu, keď vás niekto jednoducho núti hlasovať proti svojmu presvedčeniu(ten euroval)...tak to je dosť úbohé.
Čiže keby spojili napr. hlasovanie o dôvere vláde s hlasovaním trebárs o vyhostení maďarov alebo povinných potratoch ak máte nad 2 deti a daná strana by jednoducho za to nehlasovala, lebo by nemohla, tak za pád vlády môžu oni?
Ako inak no offence, ale neviem prečo ešte doteraz v tom majú toľký hokej...a SaS som nevolil, keby niekto chcel vedieť.
SaS za pád vlády nehlasovala, oni jednoducho nehlasovali za schválenie dočasného eurovalu spolu s dôverou vláde. Zdržali sa hlasovania.
Čiže nehlasovali za pád vlády, ale nehlasovali (aj) za dôveru vláde. Prečo nehlasovali za dôveru vláde je jasné - lebo by tým hlasovali za euroval.
Podľa mňa je to úplne jasné a pochopiteľné. A nejaké sprosté reči o tom, že položili vládu, keď vás niekto jednoducho núti hlasovať proti svojmu presvedčeniu(ten euroval)...tak to je dosť úbohé.
Čiže keby spojili napr. hlasovanie o dôvere vláde s hlasovaním trebárs o vyhostení maďarov alebo povinných potratoch ak máte nad 2 deti a daná strana by jednoducho za to nehlasovala, lebo by nemohla, tak za pád vlády môžu oni?
Ako inak no offence, ale neviem prečo ešte doteraz v tom majú toľký hokej...a SaS som nevolil, keby niekto chcel vedieť.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať