Cawte, mam taky problem ze som aktualizoval Catalyst aj so vsetkym co k tomu bolo a od verzie myslim 11.12 mi to zacalo robit artefakty v hrach (napr. crysis 2, nfs the run, dirt 3) ale robi to len vo fullscreen mode. Neviete niekto co by to mohlo byt?
Edit. Dal som ovladace 11.10 robi to stale tak isto iba pri fullscreene. Je mozne ze odchadza grafika?
AMD Catalyst Artefakty pri fullscreene
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: AMD Catalyst Artefakty pri fullscreene
Vsetko je mozne. Uplne odinstaluj drivre (cez driver sweeper) a znovu ich nainstaluj (tie co si mal pred tym, ked ti to este nerobilo).
Dal som ich uplne prec ako si napisal, nahodil som 11.8 lebo tie si pamatam ze naposledy sli uplne v pohode a robi to stale. Na upresnenie http://img28.imageshack.us/img28/8417/n ... n20120.jpg. Skusal som aj v catalyste vypnut tie ostatne nastavenia grafiky v aplikaciach a nic. Furmark ide normalne, nerobi ziadne artefakty ani po dlhsom case, iba vo fullscreene mierne behaju bodky.
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Najlepsie by bolo kartu vyskusat v inom PC, ale ak sa jedna o tu 5970 vodou chladenu, tak to moze byt trosku problem.
Akurat minuly tyzden som mal doma jednu 5970 a artefakty robila uz aj v 2D (presne rovnake kocecky ako tebe). Najlepsie bolo, ze vsetky benchmarky a testy isli bez chyby, akurat v BC2 DX11 (a podobnych hrach) to hned blblo. Vycistena, prepastovana, vyskusane v inom PC, ine drivre, voltaz, atd....ale nic jej nepomohlo, jednoducho pomalicky doziva
Teda ak to bude robit aj v inom PC, tak zrejme tiez doziva.
P.S: vidim, ze ju mas OCnutu...skusal si, ci to robi aj v defaulte?
Akurat minuly tyzden som mal doma jednu 5970 a artefakty robila uz aj v 2D (presne rovnake kocecky ako tebe). Najlepsie bolo, ze vsetky benchmarky a testy isli bez chyby, akurat v BC2 DX11 (a podobnych hrach) to hned blblo. Vycistena, prepastovana, vyskusane v inom PC, ine drivre, voltaz, atd....ale nic jej nepomohlo, jednoducho pomalicky doziva
Teda ak to bude robit aj v inom PC, tak zrejme tiez doziva.
P.S: vidim, ze ju mas OCnutu...skusal si, ci to robi aj v defaulte?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ak nie je v zaruke tak ju skus upiect
Robi to aj na zakladnych taktoch. Zatial mi na nej to co potrebujem ide v pohode ale ked kamarat skusal ze si nieco u mna zahra tak som si to vsimol. Momentalne mi staci ze mi ide dota 2 a ked bude nieco co budem chciet fakt hrat asi ju upeciem. A jak to nevyda prehodim na GTX470 a ak nevyda ani to asi kupim nieco nove. Ale aj tak ma to stve. Bola to dobra karta.
Spoiler: ukázať