Zdravim,
Manzelka chce v praci pocuvat krestanske radio 7 a nevie ho nikde naladit. v praci maju len blokovanu wifi. mobilny net sme skusali a 7e kredit cuclo za 5dni pocuvania radia. MOzte mi poradit nejake wifi radio, kt sa pripoji hoc aj na blokovanu siet? alebo hocico ine, cez co by mohla pocuvat to radio v praci?
Radio ponuka toto:
http://www.radio7.sk/buxus/generate_pag ... ge_id=2818
len neviem ci to chyta aj blokovane siete alebo len neblokovane. Vdaka za rady.
wifi radio
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
wifi radio
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Re: wifi radio
cez blokovanu wifi sa ti to nepripoji.
ja chcem moju nedomacu "wifi" riesit nasledovne: neobmedzeny internet +40 min od telekomu + WP (alebo android)-> funkcia hotspot.
za 10€ a vysmiaty jak lečo
alebo keby som uz fakt chcel pocuvat to radio a nie je ina moznost, tak Internet na doma Mini+ 10€. (10€ na mesiac vs. 7€ na 5 dni je rozdiel)
ja chcem moju nedomacu "wifi" riesit nasledovne: neobmedzeny internet +40 min od telekomu + WP (alebo android)-> funkcia hotspot.
za 10€ a vysmiaty jak lečo
alebo keby som uz fakt chcel pocuvat to radio a nie je ina moznost, tak Internet na doma Mini+ 10€. (10€ na mesiac vs. 7€ na 5 dni je rozdiel)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Co myslis tym 'blokovane wifi'. Zaheslovane ? A ake zariadenie s tym ma problem ? Ci nema heslo a chce sa pripojit na wifi ? A preco nepocuva teda to radio na PC, ked uz ma tak ci tak stream ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no ona v praci nema wifi, ale notes sa chyta na ine zablokovane cudzie siete. ci existuje neake radio co by sa chytalo aj na zaheslovane siete alebo nieco poradit aby mala net na notebooku. pracuje v kasarnach a tam maju len vojensky net a ten jej radio nepusti, ledva gmail.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Samozrejme nie. Wifi siete su sifrovane preto, aby boli sifrovane, nedostupne, iba pre ludi co poznaju heslo, teda opravnene osoby. Takze jedine ak by si sa dozvedel koho ta wifi je, dohodol sa s nimi o pristupe (mozno za nejaku minimalnu odplatu) a nasledne oni by ti dali heslo. Ziadne ine realne a legalne riesenie nie je, okrem moznosti, ze tvoja manzelka bude "problem" riesit oficialnou cestou - teda poziadanim sefa/IT administratora o spristupnenie streamu daneho radia.