Me vykon ohromil na to jaky je to pidi GPU s 256bit.Co me neohromilo je cena.crux2005 napísal:Áno, výkon a cena ma neohromila.
Velkej podil na tom asi bude mit i TSMC.
Me vykon ohromil na to jaky je to pidi GPU s 256bit.Co me neohromilo je cena.crux2005 napísal:Áno, výkon a cena ma neohromila.
to nie, ale očakával by som aspoň v priemere 15% a viac %, respektíve menej hier kde je ten prepad výkonu oproti HD 7970 tak pozorovateľnýdexter napísal:mno očakávať od nv že bude výkonejšie gpu predávať nejak extrémne lacnejšie ako amd je veľký optimizmus
to len dokazuje že urobili z núdze cnosť a strednú triedu povýšili do HEto nie, ale očakával by som aspoň v priemere 15% a viac %, respektíve menej hier kde je ten prepad výkonu oproti HD 7970 tak pozorovateľný
osobne ma až tak spotreba nezaujíma, obdobne efektivita výkon/spotreba
S tým súhlasím. Je to performance karta za cenu high-endu. Avšak nemyslím si, že tých 2GB je to najokatejšie. Aj keby bol výkon o 15% vyšší ako GTX 680 a karta by mala 2GB nebol by to IMHO problém. Skok z 2GB na 4GB je proste veľký. 3GB je preto dosť dobrý "kompromis".dexter napísal:nepísal som o praktickosti...
určite by to na krabici vyzeralo oveľa lepšie
navýšenie ceny? ehm keby jú núkali za 350e možno ale pri cenovke 500e
Buď 2GB alebo 4GB, respektíve 1GB/8GB atď. ale 3GB nie je možné pri 256bit zbernici a 64bit kanály...vavrapeter napísal:Tak je to High-end, tak by sa to patrilo trocha osolit aspon 3GB. Ved ludia si chcu zahrat aj na vacsich rozliseniach. Ale vieme kam tato karta povodne patrila.