Shogun 2: Total War
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Re: Shogun 2: Total War
Znova 75% zlava na Shogun 2 + dnes vychadza samostatne spustitelny datadisk Shogun 2 - Fall of Samurai s velkym patchom aj pre povodnu hru.
BTW, hrava to tu niekto?
BTW, hrava to tu niekto?
noo toho shoguna 2 som porad kupil, ale teda kym som nato dosiel co a jak.... btw tie bitky su dost repetetivne, hlavne pri obrane alebo utoku na pevnost
- GASPi
- Používateľ
Tak realtime bitky zavisia od zlozenia armad a miesta boja. Nepovedal by som, ze su na jedno kopyto.
Pridaj si ma na STEAMe (rovnaky nick ako tu), mozme obcas dat MP .
Pridaj si ma na STEAMe (rovnaky nick ako tu), mozme obcas dat MP .
mozme, len hral som to odvcera takze som lame este
// nemozem ta naist, vyhodi mi to tam gaspi uzivatelov vela
skus si ty pridat mna, madshroom
// nemozem ta naist, vyhodi mi to tam gaspi uzivatelov vela
skus si ty pridat mna, madshroom
Da sa to vobec dohrat krista? Mam obsadenu kyoto provinciu a asi 16 dalsich ale neda sa to hrat. 6 klanov proti mne, kazdu chvilu vsade drbli rebeli aj ked mam jednotky v mestach. Autoresolve sucks a 5 bitiek kazdy tah sa mi tiez nechce riesit manualne
- GASPi
- Používateľ
Dohrat sa to da, zalezi od podmienok skoncenia kampane. Bud mas kratku (tusim 15 provincii) alebo dlhu (25) + vzdy obsadene Kyoto.
Dokonca nvm, ci niektore z tych provincii nie su urcene (pozri si v info o klane tieto podmienky).
Rebelov mas kvoli nespokojnosti obyvatelov (pozri detail mesta, tam mas dovody preco tomu tak je - napr. ine nabozenstvo, caste boje, malo potravin, ...).
Autoresolve pouzivam velmi casto, manualne len ak idem proti presile, ci pri braneni mesta.
Ja momentalne hram DLC Rise of Samurai, vcelku dava zabrat .
Dokonca nvm, ci niektore z tych provincii nie su urcene (pozri si v info o klane tieto podmienky).
Rebelov mas kvoli nespokojnosti obyvatelov (pozri detail mesta, tam mas dovody preco tomu tak je - napr. ine nabozenstvo, caste boje, malo potravin, ...).
Autoresolve pouzivam velmi casto, manualne len ak idem proti presile, ci pri braneni mesta.
Ja momentalne hram DLC Rise of Samurai, vcelku dava zabrat .
Ja tam mam zabrat 40 provincii hh vratane kyota takze dava zabrat tiez.
Bola daka akcia nato ROS?
Bola daka akcia nato ROS?
- GASPi
- Používateľ
Tak to sa namakas este, dolezite je udrziavat poriadok v nadobudnutych provinciach a to niekedy trva. Treba stavat budovy, co zvysuju spokojnost + pouzivat mnichov ci vojensku posadku .
Bola, ako som pisal vyssie, 75% zlava na Shogun II + vsetky DLC pri prilezitosti vydania datadisku Fall of Samurai.
Bola, ako som pisal vyssie, 75% zlava na Shogun II + vsetky DLC pri prilezitosti vydania datadisku Fall of Samurai.
ja som to dohral az na druhy krat, lebo prvy krat som to dost zle rozohral...tak som zacal este raz Problemy so vzubrami som mal len v tych mestach kde bolo ine nabozenstvo ako to moje, dost dlho to trvalo kym som to prekonvertoval na to svoje
A na to hlavne som zabudol...farmy, ked ich mozes vybudovat, tak ich stavaj kde sa da Niektore budovy ti spotrebuvaju jedlo, tak ich nestavaj v kazdom meste
A na to hlavne som zabudol...farmy, ked ich mozes vybudovat, tak ich stavaj kde sa da Niektore budovy ti spotrebuvaju jedlo, tak ich nestavaj v kazdom meste
Spoiler: ukázať
- GASPi
- Používateľ
Hej, udrziavat zasoby jedla aby stacili pokryt potreby je dolezite. Kazdy upgrade pevnosti si vyzaduje potrebu jedla, taktiez tusim aj vyssie upgrade-y niektorych budov. V pripade, ze je jedlo treba, nic neostava ine ako zlepsovat farmy + jedna technologia prida rovno 2ks. V pripade, ze jedla mate dost, stoji za zmienku vylepsovat len urodne farmy, ktore prinasaju sluzne bohatstvo.
Teraz si neposminam ci aj v povodnej hre, ale pri hrani DLC Rise of Samurai produkuju aj trhy jedlo.
BTW, aky mas nick?
Teraz si neposminam ci aj v povodnej hre, ale pri hrani DLC Rise of Samurai produkuju aj trhy jedlo.
BTW, aky mas nick?
Jasna vec, btw zacal som to hrat 3x odznova za shimazu a docela to ide. Rok 1551 mam cele kyushu a armadu na vylodenie kde je chosokabe. Kupujete aj matchlock jednotky? (tie s puskami)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
ja to hravam a som vom dobry ak chces nater tak vklude mozme zahrat