LCD monitor s USB3
- rudo959
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Júl, 2007, 08:00
LCD monitor s USB3
Zháňam nejaký monitor k HTPC, ktoré by som chcel upevniť cez VESA na zadnú stenu monitora. Teda podmienky by boli uhlopriečka 21-22", podpora VESA a USB3 vstup. Typ panela nerozhoduje, cena čím nižšia tým lepšia:) Mne sa zatiaľ nič vhodné nepodarilo nájsť teda za každú radu vopred ďakujem.
- rudo959
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Júl, 2007, 08:00
Re: LCD monitor s USB3
Hľadal som na nete a našiel som len tento: http://www.shark.sk/monitory/samsung-c2 ... ierny-ram/
Ale zdá sa mi zbytočne drahý, teda USB3 by som radšej vyriešil USB3 predlžovačkou. Parametre teda ostávajú: 21-22", VESA a nehlučnosť (čítal som, že niektoré LCDčka mierne bzučia prípadne pískajú, aj keď ja som sa s tým zatiaľ ešte nestretol). Teraz mám 21" CRT Dell Trinitron a chcel by som aby nový LCD monitor nemal horšie farby.
Ale zdá sa mi zbytočne drahý, teda USB3 by som radšej vyriešil USB3 predlžovačkou. Parametre teda ostávajú: 21-22", VESA a nehlučnosť (čítal som, že niektoré LCDčka mierne bzučia prípadne pískajú, aj keď ja som sa s tým zatiaľ ešte nestretol). Teraz mám 21" CRT Dell Trinitron a chcel by som aby nový LCD monitor nemal horšie farby.