GTX 680 single sleeve cable
Re: GTX 680 single sleeve cable
AHa no ok. to je vsetko diky all
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Som jediný komu tento topic príde tak traky šialený ?
To ideš zapájať gtx 680 na zdroj čo nemá pcie káble ? Čo je to vlastne za zdroj bo mám pocit že dáky no name
Čo máš za skriňu že ti nedosiahnu káble od zdroja(plánovaného) ? Si si vlastne istý že nedosiahnu ?
To ideš zapájať gtx 680 na zdroj čo nemá pcie káble ? Čo je to vlastne za zdroj bo mám pocit že dáky no name
Čo máš za skriňu že ti nedosiahnu káble od zdroja(plánovaného) ? Si si vlastne istý že nedosiahnu ?
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Memnon, on si ide kupit Enermax platinum zdroj... denoo9 je jednoducho totalny zaciatocnik, co sa v tom este nevyzna .
- vavrapeter
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2011, 22:15
Tak ja len dufam, ze bude niekto skusenejsi pri tom, ked to bude skladat.
Spoiler: ukázať
Memnon: čo? GTX 680 ide na enermax platimax alebo iny platinum zdroj.
Skrina corsair 800 D pravdepodobne.. A pital som sa len nato kdo zohnam peknejsie hotove sleeve kable aby mi to ladilo s designom, otom bola cela tema.
__
fauqusztin: nieosm uplny zaciatocnik .. ... len som nechapal tym grafickym konektorom.
___
vavrapeter: budem to skladat ja.. uz som niekolko krat skladal ale len starsie zostavy. Novu idem prvy krat stavat a na nete je kopu navodov.
Skrina corsair 800 D pravdepodobne.. A pital som sa len nato kdo zohnam peknejsie hotove sleeve kable aby mi to ladilo s designom, otom bola cela tema.
__
fauqusztin: nieosm uplny zaciatocnik .. ... len som nechapal tym grafickym konektorom.
___
vavrapeter: budem to skladat ja.. uz som niekolko krat skladal ale len starsie zostavy. Novu idem prvy krat stavat a na nete je kopu navodov.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
No z prveho postu to tak nevyzera. Tie konektory sa dodavaju skoro ku kazdej grafedenoo9 napísal:nieosm uplny zaciatocnik
Len tak bokom, aky bude zvysok HW?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
denoo, najkrajsie uz hotove kable maju Bitfenix Alchemy. A zober si hlavne tie dva 6pin na grafiku, 24 pin na dosku a 8pin na procesor. Pripadne sata kable (datove, napajacie).
Alebo ak nahodou by si zdroj zobral Corsair AX, je moznost dokupit nahradne kable ktore su tiez single sleeved ale z tym rozdielom oproti Bitfenix, ze tie Corsair niesu predlzovacky ale kompletna nahrada celeho kabla od zdroja http://www.corsair.com/power-supply-uni ... ories.html
Kvalita flexa je dostatocna no mierny nedostatok je v gumickach ktore drzia to flexo, ze nemaju vsetky rovnaku dlzku ... ze niektore vycnievaju z rady.
Zelena farba flexa bude super
Napriklad cervene flexo pre Corsair AX1200 ... http://www.techpowerup.com/159203/Corsa ... ables.html aby si bol v obraze
Alebo ak nahodou by si zdroj zobral Corsair AX, je moznost dokupit nahradne kable ktore su tiez single sleeved ale z tym rozdielom oproti Bitfenix, ze tie Corsair niesu predlzovacky ale kompletna nahrada celeho kabla od zdroja http://www.corsair.com/power-supply-uni ... ories.html
Kvalita flexa je dostatocna no mierny nedostatok je v gumickach ktore drzia to flexo, ze nemaju vsetky rovnaku dlzku ... ze niektore vycnievaju z rady.
Zelena farba flexa bude super
Napriklad cervene flexo pre Corsair AX1200 ... http://www.techpowerup.com/159203/Corsa ... ables.html aby si bol v obraze
Spoiler: ukázať
myslel si to, že sa snižuje efektívnosť zdroja?denoo9 napísal:Tak díky, a je to pravda ze sa tym nieco oneskoruje ked su dlhe kable? alebo ake to ma nevyhody?
enermax platimax 600W neber! za tú cenu máš už iný kaliber a to v podobe seasonicu, hore spomenutom
a ostatný hardvér? mňa by to zaujímalo, plánuješ aj vodu? spomínal si Corsair D800
CPU: AMD Athlon 64 +3000 1.8 GHz@2,35 GHz> BOX MB: Foxconn WinFast NF4UK8AA-8EKRS Ram: 1.5GB, HDD: Seagate 20 GB GPU: AMD RADEON HD 6450 DVD: Sony PSU: Enermax 425W Case: Fractal R3
No vodnik nie, to by ma vyslo draho a absolutne netusim ako sa to robi a ci to nepokazim..
ostatna zostava:
Ivy Bridge do 350€
GTX 680 alebo pockam na mensie verzie.
MSI Z77-GD65 alebo inu, ved este len vijdu z Ivy..
Zdroj nejaky platinum, no ked odporucate ten seasonic tak urcite ten
Ram 2x4 alebo 4x2 --- len netusim aka je najlepsia 8GB na hranie a na cinemu 4d a podobne programy. Ale zevraj corsair vengeance.
O casni sa rozhodujem uz asi 2 mesiace a mam vybrate urcite tipy.. + cakam na rozmery dosky ktoru budem mat, a rozmery chladicu tiez..
ale najviac zo vsetkych 100 stran v heureke sa mi najviac zapacila tato..
ale problem je ze je cervena a moj pc bude do modra.
Naj chladic je Noctua NH-D14
lenze problem je v tom ze neni najlepsej farby + moc velky a zmestia sa mi iba low profil ramky pod nim.
WD caviar black 1tb som povodne chcel, ale zevraj chrapci jak start migu ked je nanom 200 GB hier. Tak chcem nejaky tichy ale neviem aky..
klavesnica ss 6gv2
mys ss sensei
Zvuková karta ASUS Xonar D2X
LCD monitor 24" BenQ XL2420T
DVD PLEXTOR PX-L890SA čierna
ssd nechcem, chcem mat len jeden C: disk a nic viac.
a vsetky kable v pc osleevovane v nejakych peknych farbach..
ostatna zostava:
Ivy Bridge do 350€
GTX 680 alebo pockam na mensie verzie.
MSI Z77-GD65 alebo inu, ved este len vijdu z Ivy..
Zdroj nejaky platinum, no ked odporucate ten seasonic tak urcite ten
Ram 2x4 alebo 4x2 --- len netusim aka je najlepsia 8GB na hranie a na cinemu 4d a podobne programy. Ale zevraj corsair vengeance.
O casni sa rozhodujem uz asi 2 mesiace a mam vybrate urcite tipy.. + cakam na rozmery dosky ktoru budem mat, a rozmery chladicu tiez..
ale najviac zo vsetkych 100 stran v heureke sa mi najviac zapacila tato..
ale problem je ze je cervena a moj pc bude do modra.
Naj chladic je Noctua NH-D14
lenze problem je v tom ze neni najlepsej farby + moc velky a zmestia sa mi iba low profil ramky pod nim.
WD caviar black 1tb som povodne chcel, ale zevraj chrapci jak start migu ked je nanom 200 GB hier. Tak chcem nejaky tichy ale neviem aky..
klavesnica ss 6gv2
mys ss sensei
Zvuková karta ASUS Xonar D2X
LCD monitor 24" BenQ XL2420T
DVD PLEXTOR PX-L890SA čierna
ssd nechcem, chcem mat len jeden C: disk a nic viac.
a vsetky kable v pc osleevovane v nejakych peknych farbach..
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Myslim, ze ked budu nasetrene bubaky a rozrastie sa nam rodinka keplera a aj Intel IB, tak potom sa moze nieco poskladat podla rozpoctu. Dovtedy nema cenu vobec nieco riesit, samozrejme ak nechces SB + 680 (popripade nejaku inu GK)
BTW ta skrina je derava a hlucna...ano pod D14 LP ramky, ale to su aj vengeance 1.5V....a ked nechces vodu, tak 800D je zbytocna.
BTW ta skrina je derava a hlucna...ano pod D14 LP ramky, ale to su aj vengeance 1.5V....a ked nechces vodu, tak 800D je zbytocna.
Ivy vychadza o nejaky mesiac, SB urcite nechcem.
A uvidim po mesiaci ake vijdu karty a podla toho objednam
A uvidim po mesiaci ake vijdu karty a podla toho objednam
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Nezabudni sa tu o tom poradiť, až nekúpiš kravinu.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
Samozrejme ..
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Preco ze "urcite", co ma podla teba IB tak navrch, ze SB je zavrhnute?denoo9 napísal:Ivy vychadza o nejaky mesiac, SB urcite nechcem.