No a sme doma, ako keby tu toho tolko nebolo popisane
Supni na RMA a mozno budes mat stastie na novy, lepsi kus.
Problém s HDD alebo SSD ?
Re: Problém s HDD alebo SSD ?
Tak sorry,ale myslel som,že je to riešiteľný problém. Teda aj reklamácia je riešenie, ale to už je posledné riešenie
Monitor : Samsung SyncMaster SA350 23" FullHD ; Case : Thermaltake Strike MX ; Procesor : Intel Core i5 2500 3,30GHz 6MB ; Motherboard : Intel DH67VR ; Grafická karta : aktuálne žiadna :-) ; SSD : OCZ Agility III 60GB ; HDD : WD Caviar Black 1 TB ; Zdroj : Fortron Black Power 750W 85+
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Myslel som to vseobecne o nakupe OCZ ako znacky takej, nie konkretneho riesenia problemu
Daj na raklamacku, popripade mozes este skusit secure erase a nainstalovat Win znovu...mozno to pomoze, ale je to myslim mizive % uspesnosti.
Daj na raklamacku, popripade mozes este skusit secure erase a nainstalovat Win znovu...mozno to pomoze, ale je to myslim mizive % uspesnosti.
No jasan,tak uvidíme po reklamácii. Diky moc všetkým
Monitor : Samsung SyncMaster SA350 23" FullHD ; Case : Thermaltake Strike MX ; Procesor : Intel Core i5 2500 3,30GHz 6MB ; Motherboard : Intel DH67VR ; Grafická karta : aktuálne žiadna :-) ; SSD : OCZ Agility III 60GB ; HDD : WD Caviar Black 1 TB ; Zdroj : Fortron Black Power 750W 85+
Ahojte,
práve som skúšal odpojiť HDD a nechať spustiť iba Windows na SSD. Rýchlovka,ešte rýchlejšie to načíta než so zapojeným HDD. Žiadne zaseknutie,nič. Akonáhle som zapojil HDD,spúšťanie Windows je pomalšie o nejakú tú sekundu, dve, tri a na chvíľu po načítaní plochy sa to akoby zaseklo. Môže byť teda vada v HDD ?
práve som skúšal odpojiť HDD a nechať spustiť iba Windows na SSD. Rýchlovka,ešte rýchlejšie to načíta než so zapojeným HDD. Žiadne zaseknutie,nič. Akonáhle som zapojil HDD,spúšťanie Windows je pomalšie o nejakú tú sekundu, dve, tri a na chvíľu po načítaní plochy sa to akoby zaseklo. Môže byť teda vada v HDD ?
- Marscruisser
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Aug, 2011, 16:13
Mne nepomohlo nic,HDD som rovno poslal na reklamacku,potom dam vediet kde bola chyba..
|Core i5 2500K@4400MHz |Gelid Triannquillo rev.2|MSI Z77A-GD55|Kingston 16GB DDR3|Gigabyte GTX 56GOC-1GI|SSD OCZ Vertex3 60GB| 2x Samsung F3 500GB raid 0|OCZ 500W|Case Lian Li K-58|