Battlefield: Bad Company 2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Battlefield: Bad Company 2
konecny verdikt..nepaci sa mi to,zapnem to z nudy
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
clovek musi furt stelovat zbrane ked prechadza z vietnam du bc2..
vždy lepšie ako keď ti ich v BF3 prepne keď hráš za inú stranu. darmo že ich máš už dávno odomknuté ...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
lebo pre kazdu stranu je tam ine nastavenie... blbe prirovnanie ale takto to tam proste funguje...
chápem, že každá frakcia má špecifické zbrane a u iných ich nemožno nájsť len po prvej
service star daného classu. ale aj tak. keď si tam raz nastavím AK-74M alebo AEK-971 za assaluta,
tak nech mi tam na začiatku roundu za amíkov nevnucuje M16A3. niekedy zabudnem na to, že hra
to po zmene frakcie zmení a spawnem sa s tou šitnou zbraňou s neskutočným recoilom ...
v BC2 či hrám za RUS alebo USA tak mi zbrane ostanú, lebo všetky ich majú obe frakcie rovnaké.
vo Vietname je to trochu iné, realistickejšie, keďže NVA má AK-47 a USA má M16A1 ... ale vo Vietname
nie je možnosť odomknút zbrane ktoré má enemy pre svoju frakciu. to je rozdiel oproti BF3
service star daného classu. ale aj tak. keď si tam raz nastavím AK-74M alebo AEK-971 za assaluta,
tak nech mi tam na začiatku roundu za amíkov nevnucuje M16A3. niekedy zabudnem na to, že hra
to po zmene frakcie zmení a spawnem sa s tou šitnou zbraňou s neskutočným recoilom ...
v BC2 či hrám za RUS alebo USA tak mi zbrane ostanú, lebo všetky ich majú obe frakcie rovnaké.
vo Vietname je to trochu iné, realistickejšie, keďže NVA má AK-47 a USA má M16A1 ... ale vo Vietname
nie je možnosť odomknút zbrane ktoré má enemy pre svoju frakciu. to je rozdiel oproti BF3
po poslednom patchi ma zacal neposluchat BF3, graficky glitch, dlhe textury cierne/zelene nahodne preblikavajuce po mape...skusal som rozlicne graficke nastavenia, no robi mi to stale
vyzera to nejak takto: http://www.youtube.com/watch?v=syOmcWj3BkA
vyzera to nejak takto: http://www.youtube.com/watch?v=syOmcWj3BkA
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ale toto je bc2 tema... skus preinstalovat graf. ovladace alebo repairr install hry
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako rozoznam na zemi nasu od nepratelskej miny ?
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
na minimape blikaju ako ked mas plantnute C4 alebo tvoj vojak krici ked zbada nepriatelske miny... tiez som nad tym rozmyslal
sem tam z dlhej chvilky ked niekto z nasich plantuje tak mu do toho strelim a leti na mesiac
sem tam z dlhej chvilky ked niekto z nasich plantuje tak mu do toho strelim a leti na mesiac
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
cize nepriatelske miny vidno nejak na minimape a nase nie?
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
zmizne ti crosshair ak je nasa-to som pouzival
na mape ich bude vidno ale iba ak ich "spotne" motion sensor od recona/perk na vozidle
tu je par sposobov:
na mape ich bude vidno ale iba ak ich "spotne" motion sensor od recona/perk na vozidle
tu je par sposobov:
As I'm sure you already know, mines are not marked freind or foe.
There are a few ways to tell though to make sure you dont end up getting killed, or destroying friendly mines:
-Hover your crosshair over them, if it disappears, they belong to your team.
-Spot them with the Socialize button (default Q) if they are enemy mines the in-game voice-over's *should* say "enemy mines here!" or something to that effect. *This doesn't always work*
-Recon class Motion sensors will light up enemy mines on the mini-map within its radius once thrown. The Vehicle Sensor Package will also do this, but drive carefully!
-If your still not sure you can always shoot them to be 100% sure. Fire ONE bullet directly at the mine, the in-game voice-over's will tell you if they are enemy mines. TRY not to accident blow up your teams mines using this method
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
crooshair..len na tanku asi nezmizne
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
never žiadnej míne medzi tvojimi môžu byť aj nepriateľské