Nový NTB - Diablo III
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Nový NTB - Diablo III
velmi mi do oka sadol aj tento uz ked vyslovene z alzy chces
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z570- ... 295837.htm
kvoli myske,taske a numerckej,win a celkom fajn baterka, samozrejme je to slabsia kusa karta no ale diablo 3 by zvladla lavou zadnou kedze oficialne poziadavky su dost nizko nastavene.
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z570- ... 295837.htm
kvoli myske,taske a numerckej,win a celkom fajn baterka, samozrejme je to slabsia kusa karta no ale diablo 3 by zvladla lavou zadnou kedze oficialne poziadavky su dost nizko nastavene.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Dakujem za vase reakcie mne sa tiez pozdava ten ASUS co postol okrujko.
Sam mam zatial s ASUSMI celkom dobe skusenosti tak asi grabneme po nom. Este raz dakujem
Sam mam zatial s ASUSMI celkom dobe skusenosti tak asi grabneme po nom. Este raz dakujem
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
co sa tyka toho asusu tak mne osobne sa tam nezda len ta klavesnica a asi by ma iritovali tie multimedialne tlacitka na lavej strane ale to co mna irituje este nemusi aj teba... dovod preco by ma to stvalo je ten ze som zviknuty ze ctrl, shift, tab, ; a esc je na hrane klavesnice tot vse... (to lenovo sa mi zda byt dobra volba ale neviem porovnat ked som realne nedrzal ani jeden komp...)
Battletag: Expodan#2226
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
videl som ho kolegovi v praci ten asus n55 a je perfektny. Asus sa v poslednej odbe posunul zase trosku dalej. Perfektne spracovanie, kvalitna sasi a to hovorim ako pouzivatel stareho thinkpadu. Keby kupujem notas tak kupujem tento
Spoiler: ukázať