Čus,
akú zvukovú kartu by ste doporučili k slúchadlám SteelSeries Sieberia V2, nejakú, s ktorou by pekne vynikli, ale stále za rozumnú cenu. Stačila by trebárs ASUS Xonar DG?
Chcem to hlavne kvôli FPS hrám a teraz mám zvukovku integrovanú.
Dík.
Akú zvukovú kartu?
Akú zvukovú kartu?
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Akú zvukovú kartu?
jj DG koli zosiku
tie sluchatka uz mas?
tie sluchatka uz mas?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Práveže ich ešte nemám, ale zajtra by mali doraziť. Aký prínos by som mohol od tej zvukovky očakávať? Zlepší to nejak kvalitu zvuku, resp. čo to vlastne robí?
Audio mi veľa nehovorí.
Audio mi veľa nehovorí.
- Andre
- TV & Audio expert
samozrejme kvalita
skoda, poradili by sme ti ovela lepsie sluchatka
skoda, poradili by sme ti ovela lepsie sluchatka
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
A v poho stačí aj tá, čo som vybral ja? Predsa len, je to tá najlacnejšia od ASUS. V čom je iná od tých za 100€? Či tiež kvalita?
Njn, o slúchadlách som sa už radil, rozmýšľal som, že vezmem od AKG (je to bezpochýb lepšia značka, no je určená skôr na hudbu), ale zase chcel som ich primárne na hry a kvôli priestorovému zvuku, aspoň virtuálnemu. Takisto zavážila pohodlnosť, vraj veľmi dobre sedia. Inak by som bral Roccat Kave 5.1, ktoré majú ozajstný 5.1 zvuk, ale zase sú vraj neskutočne nepohodlné.
Njn, o slúchadlách som sa už radil, rozmýšľal som, že vezmem od AKG (je to bezpochýb lepšia značka, no je určená skôr na hudbu), ale zase chcel som ich primárne na hry a kvôli priestorovému zvuku, aspoň virtuálnemu. Takisto zavážila pohodlnosť, vraj veľmi dobre sedia. Inak by som bral Roccat Kave 5.1, ktoré majú ozajstný 5.1 zvuk, ale zase sú vraj neskutočne nepohodlné.
- Andre
- TV & Audio expert
priestor zahra lepsie kvalitne stereo ako virtualnych 7.1
zvaz moznost vratit do 7dni alebo kolko, a zobrat http://muziker.sk/monitory-sluchadla/sl ... black.html
zvaz moznost vratit do 7dni alebo kolko, a zobrat http://muziker.sk/monitory-sluchadla/sl ... black.html
Vyskúšam a uvidím.
A ako je to s tou zvukovkou? V čom je lepšia napríklad veľmi obľúbená Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro? Hrali by tie slúchadlá lepšie, počul by som viac detailov než s tou lacnejšou kartou?
U grafických kariet je to jasné, tá kvalitu obrazu nemení (ak nerátam podporu technológií), mení sa len fps, ale ako je to u zvukových kariet?
A ako je to s tou zvukovkou? V čom je lepšia napríklad veľmi obľúbená Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro? Hrali by tie slúchadlá lepšie, počul by som viac detailov než s tou lacnejšou kartou?
U grafických kariet je to jasné, tá kvalitu obrazu nemení (ak nerátam podporu technológií), mení sa len fps, ale ako je to u zvukových kariet?