Takže, dnes som sa rozhodol, že preinštalujem Windows... Inštalácia prebehla v pohode, po jej dokončení nabehol Win už z disku. Rozlíšenie bolo 800x600 usúdil som teda, že sa nenainštaloval ovládač GK. Tak som zapol Windows uptade, ktorý mal nainštalovať všetky potrebné ovládače. A keď sa inštaloval ovládač GK, zrazu mi zmizol obraz a už sa viac neobjavil. Reštart som zatial neskúšal, pretože neviem či sa aktualizácia už skončila alebo nie...
Vedel by mi niekto poradiť čo sa mohlo stať ?
Záhadná strata obrazu
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Záhadná strata obrazu
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Záhadná strata obrazu
pokial si myslis toto, tak by si ziadny windows instalovat nemal.....hadam teraz nebudes pri tmavej obrazovke sediet do rana restartuj a potahaj ovladace z webov vyrobcov komponent a instaluj.Tak som zapol Windows uptade, ktorý mal nainštalovať všetky potrebné ovládače
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Martin2195
- Používateľ
Stalo sa asi po 5-tich minútach čo som dopísal príspevok na fórum... Teraz to fičí už normálne, ovládače sú síce staré, ale to aktualizujem po nainštalovaní toho najnutnejšieho.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
http://www.geforce.com/Drivers
Na VGA aj MB odporucam dosky zo stranok vyrobcu... tie Windowsacke su starsie, pricom kazda nova VGA ide tak, ze si to samo najde driver, cize tam nemusis klikat..
Na VGA aj MB odporucam dosky zo stranok vyrobcu... tie Windowsacke su starsie, pricom kazda nova VGA ide tak, ze si to samo najde driver, cize tam nemusis klikat..
- Martin2195
- Používateľ
Jasné dík. Ale teraz mám zase iný problém...Strašne mi blbne Windows Update - stále to hadže chyby, každá druhá aktualizácia je neúspešná, niekedy sa to nedá ani spustiť... Už som to musel dva krát obnovovať. Zajtra sa tomu budem ešte venovať, dnes mám toho plné zuby.
Ak by mal niekto nejakú radu k tým aktualizáciám tak si ju rád vypočujem
Ak by mal niekto nejakú radu k tým aktualizáciám tak si ju rád vypočujem
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
a mas legalny win? s tym neporadim, len nanovo nainstalov windows, ak to neprestane. mne sa to stane raz dva krat za rok pri jednej instlacii. alebo je nejaky program na poizadi, ktory to niecim blokuje...
- Martin2195
- Používateľ
Na koniec sa to rozbehlo samé. Po nainštalovaní všetkých aktualizácií prestal blbnúť aj Windows...Takže je to v pohode