AOS Počítačové systémy

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
nonder
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Pi 11. Jún, 2010, 15:15
Bydlisko: Hlohovec

AOS Počítačové systémy

Príspevok od používateľa nonder »

Ahojte, chcel by som sa spýtať či by bol tento š. program pre mňa vhodný. Ide o to, že sa dosť intenzívne zaujímam o programovanie a zároveň aj armádu. Pripadá mi to ako dve veci ktoré k sebe vôbec nejdú. Tento odbor to tak trochu spája avšak programovania je tam tak 90 hodín. Zbytok sú iné práce v oblasti informatiky. Bojím sa, či ma to bude baviť. Nie som si úplne istý pretože nerad by som "mrhal mojim talentom", ale zároveň by som sa chcel venovať pokiaľ možno aspoň z časti armáde. Do úvahy pripadajú aj nejaké školy zamerané len na programovanie, ale to mi zas pripadá také "sterilné" . Viem, že toto je skôr na mojom rozhodnutí, ale rád by som počul aj Váš názor poprípade nejaké skúsenosti.

http://www.aos.sk/studenti/dokum/st_odb ... n_PSSS.pdf
Používateľov profilový obrázok
kami_sama
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 362
Dátum registrácie: Po 05. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Re: AOS Počítačové systémy

Príspevok od používateľa kami_sama »

Podla mna, ked "klasicke" programovanie sa ti zda sterilne, tak skus napr. automatizaciu, riadenie, priemyselnu informatiku, etc. Moznosti mas dost, sem-tam sa aj nejake projekty s prepojenim na armadu sa najdu...

Tiez by som ti odporucil si pozriet ohodnotenie univerzit. Sice to nemusi zodpovedat presneho poradia kvality, ale da sa to pouzit ako vychodisko.

Návrat na "Programovanie"