Ktorú zvukovú kartu?
Re: Ktorú zvukovú kartu?
A tak máte pravdu, tak či tak vezmem tú Xonar DX, vyzerá to byť fakt veľmi slušná karta.
Dík za pomoc všetkým.
Dík za pomoc všetkým.
Spoiler: ukázať
no a nezabudni potom napísať či počuješ rozdiel ...
CPU: AMD Athlon 64 +3000 1.8 GHz@2,35 GHz> BOX MB: Foxconn WinFast NF4UK8AA-8EKRS Ram: 1.5GB, HDD: Seagate 20 GB GPU: AMD RADEON HD 6450 DVD: Sony PSU: Enermax 425W Case: Fractal R3
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
to som zvedavý aj ja...
btw z integráča by mal rozdiel počuť zahuhlané, prebasované všetko zliate v jednej kope
btw z integráča by mal rozdiel počuť zahuhlané, prebasované všetko zliate v jednej kope
keď nebude počuť rozdiel tak je hluchý a nepomôže mu nič
ja som počul rozdiel okamžite oproti integrovanej a integrovanú už nechcem nikdy viac počuť
ja som počul rozdiel okamžite oproti integrovanej a integrovanú už nechcem nikdy viac počuť
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
moja posledná integrovaná bol SoundStorm od NV akurát že ten si nezadal ani s takým esom ako bola vtedy SB Live!
Karta je na ceste, potom napíšem, či je nejaký rozdiel alebo budem potrebovať pomôcť s výberom nových uši.
Chcem sa spýtať, mení toto nejak zvuk? Zhoršuje jeho kvalitu? Potreboval by som to (alebo aj inú značku, kvalitnejšiu), aby som mohol zapojiť slúchadlá aj repro naraz.
Chcem sa spýtať, mení toto nejak zvuk? Zhoršuje jeho kvalitu? Potreboval by som to (alebo aj inú značku, kvalitnejšiu), aby som mohol zapojiť slúchadlá aj repro naraz.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
nezhorsuje, mozno na sluchatkach za 500e by bol pucut drobny rozdiel ak by tam bol horsi kontakt
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
neviem, nepozeral som.. maju tie asusky aj nieco ako ma CL funkciu crystalizer?
co sa tyka integrovanych zvukoviek.. som presvedceny o tom ze aj dnes hra SB Live Digital 5.1 co tu niekde mam lepsie.
co sa tyka integrovanych zvukoviek.. som presvedceny o tom ze aj dnes hra SB Live Digital 5.1 co tu niekde mam lepsie.
Tak, karta je doma a je to oveľa lepšie.
Má to ale X nastavení a nejak neviem, čo si vybrať. Čo trebárs Dolby Headphones, čo si o tom myslíte? Je to také dosť zvláštne potom.
Fakt sa v tom neviem zorientovať a správne nastaviť, nič mi to nehovorí.
Napríklad položky ako Audio Channels, Sample Rate... vôbec nemám šajnu. ň
edit: v niektorých pesničkám počujem praskanie. Je zaujímavé, že keď si trebárs tú istú pieseň vypočujem napr. na YouTube, praskanie nepočuť (platí to aj naopak). Je to kvalitou zvuku tej pesničky (trebárs v kompe ju mám v nižšej kvalite, preto praská), alebo je to nejaká chyba?
Má to ale X nastavení a nejak neviem, čo si vybrať. Čo trebárs Dolby Headphones, čo si o tom myslíte? Je to také dosť zvláštne potom.
Fakt sa v tom neviem zorientovať a správne nastaviť, nič mi to nehovorí.
Napríklad položky ako Audio Channels, Sample Rate... vôbec nemám šajnu. ň
edit: v niektorých pesničkám počujem praskanie. Je zaujímavé, že keď si trebárs tú istú pieseň vypočujem napr. na YouTube, praskanie nepočuť (platí to aj naopak). Je to kvalitou zvuku tej pesničky (trebárs v kompe ju mám v nižšej kvalite, preto praská), alebo je to nejaká chyba?
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Dolby Headphone zapinam iba v hrach, tam sa mi to celkom paci . Vsak poskusaj viacero pesniciek aj kvalitnejsie mp3 ci bude praskat
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
S najvacsou pravdepodobnostou to bude zla kvalita songu, mohli by to byt aj sluchadla, no to by ti to robilo stale. Ripuj hudbu na vyssie bitraty, alebo rovno ju davaj do flacu, usetris si do buducna cas.CoBain_SK napísal: edit: v niektorých pesničkám počujem praskanie. Je zaujímavé, že keď si trebárs tú istú pieseň vypočujem napr. na YouTube, praskanie nepočuť (platí to aj naopak). Je to kvalitou zvuku tej pesničky (trebárs v kompe ju mám v nižšej kvalite, preto praská), alebo je to nejaká chyba?
Desktop
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
vsetky "zlepsenia" zvuku vypnut
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Ani Dolby Headphone? Zdá sa mi, že vtedy je zvuk viac priestorový.