Recenzie grafických kariet - zmeny, vaše návrhy, pripomienky
Re: Recenzie grafických kariet - vaše návrhy a pripomienky
Ten vstavaný GTA 4 benchmark je ešte viac CPU limitovaný ako ingame test.
s pozdravom, crux.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
tak kedy zacnete stymi testami ?
recenzie grafických kariet sú zverejňované na hlavnej stránke pc.sk: http://pc.zoznam.sk/recenzie/graficke-karty
s pozdravom, crux.
ja som tiez za jednotku Crysis-aby sa videlo ako sa pohli GPU vyvojari,myslim ze teraz uz je to celkom schopne aj v maistrime
Spoiler: ukázať
Re: Recenzie grafických kariet - zmeny, vaše návrhy, pripomi
Po dlhsej odmlke chystame v testovani kariet niekolko dolezitych zmien. Okrem novych hier sa update dotkne takmer celej nasej zostavy. V spolupraci so spolocnostami MSI a Intel, ktorym patri nasa vdaka, prejdeme v blizkej dobe na najnovsiu generaciu procesorov Haswell postavenej na sockete LGA1150.
Ake zmeny nas cakaju?
Najnovsie hry v recenziach
Spolu so zmenou HW zaroven updatneme vsetky benchmarky na novsie verzie (3DMark & Unigine) a zaroven do testov pridame najnovsie DX11 tituly. V novych recenziach pocitame predbezne s tymito hernymi titulmi:
Ake zmeny nas cakaju?
- Novy procesor
Uz v nasledujucej recenzii sa stretneme so zostavou, v ktorej pobezi procesor Intel Core i7 4770K so zakladnym taktom 3,5GHz. Spolu s maticnou doskou od MSI bude samozrejme pretaktovany na maximum jeho moznosti. - Nova maticna doska
Bez kompromisov, taka je doska k novemu procesoru a vlajkova lod spolocnosti MSI pod nazvom MSI Z87 XPOWER. Tento luxusny podvozok pre procesor k nam dorazi v priebehu niekolkych dni, uz sa nevieme dockat:)
Najnovsie hry v recenziach
Spolu so zmenou HW zaroven updatneme vsetky benchmarky na novsie verzie (3DMark & Unigine) a zaroven do testov pridame najnovsie DX11 tituly. V novych recenziach pocitame predbezne s tymito hernymi titulmi:
- Batman: Arkham Origins
- Battlefield 4
- Call of Duty: Ghosts
- Crysis 3
- Far Cry 3
- Grid 2
- Max Payne 3
- Metro Last Light
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Jan, 2014, 19:32
Ja by som tam dal Tomb Raider
Pozdravujem,
troška aj mimo tému, ale rád by som napísal postreh k testovaniu GRAFICKÝCH KARIET, pričom by ma
osobne zaujímalo porovnanie výkonu aj starších grafických kariet, aspoň TOP modelov vo "svojej triede".
Povedzme napr. z dielne nVidia od série GTX480 po súčasné modely grafických kariet - len na porovnanie
reálneho výkonu. Samozrejme podľa možnosti. Nikde na internete som nič podobné nenašiel.
TOP modely vs dnešný mainstream, ... .
Zoznam jedno-jadrových VGA:
GTX480, GTX580, GTX680, GTX780(Ti), ... súčasnosť
Zoznam dvoj-jadrových VGA:
GTX590, GTX690, GTX Titan Z
troška aj mimo tému, ale rád by som napísal postreh k testovaniu GRAFICKÝCH KARIET, pričom by ma
osobne zaujímalo porovnanie výkonu aj starších grafických kariet, aspoň TOP modelov vo "svojej triede".
Povedzme napr. z dielne nVidia od série GTX480 po súčasné modely grafických kariet - len na porovnanie
reálneho výkonu. Samozrejme podľa možnosti. Nikde na internete som nič podobné nenašiel.
TOP modely vs dnešný mainstream, ... .
Zoznam jedno-jadrových VGA:
GTX480, GTX580, GTX680, GTX780(Ti), ... súčasnosť
Zoznam dvoj-jadrových VGA:
GTX590, GTX690, GTX Titan Z
SKRINKA: Nanoxia Deep Silence 6 Rev. B (Dark Black) PSU: Corsair HX1200 DOSKA: ASUS ROG CROSSHAIR VIII FORMULA PROCESOR: AMD RYZEN 9 5950X (PBO) CHLADENIE: MO-RA3 PRO 9x120 PASTA: Thermal Grizzly Conductonaut Extreme CPU BLOK: EK-Quantum Velocity D-RGB - AMD Ryzen Edition KVAPALINA: Innovatek Protect IP RAM: G.SKILL 2x 64GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000 @ 3800MHz / 18-19-19-19-39 / 1.4V VGA: NVIDIA RTX A4000 (16 GB) HDD: SAMSUNG 990 PRO NVMe M.2 SSD 1 TB FAN: 9x Noctua NF-P12 redux-900