Ahoj, idem kupovat externy DAC/preAMP NFB12.1 a ponukli mi aj koaxial kabel na prepojenie s pocitacom
Canare Coaxial Cable
http://www.audio-gd.com/Pro/DIYkitsEN.htm
stoji vsak 22,50 dolarov, tak sa pytam, ci sa za tu cenu oplati, alebo tu Slovensku mame nieco lepsie, popripade lacnejsie.
Kedze som take zapojenie este nemal, tak spravne som to pochopil, ze ten kabel ma RCA koncovku, ktoru pichnem priamo do zvukoveho vystupu na PC a druhy koniec pojde do NFB12.1? Alebo treba na tu RCA koncovku redukciu na stereojack? Diky.
Kabel k externemu DACu
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Kabel k externemu DACu
pichnes to do NFB12 do coaxial digital in.
A pichnes to do coaxial digital out na PC, ktore podla stranky by si mal mat na doske
A pichnes to do coaxial digital out na PC, ktore podla stranky by si mal mat na doske
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Feb, 2006, 02:00
Diky, aha cize ten PC digital out je rovno na RCA vystup? Uz mi to zaplo, ved tam idu len data, netreba stereo.
Presne toto combo mam doma. Podla mna za to ten kabel stoji, ked ho chytis do ruky, je to uuuuuuuplne o niecom inom ako klasicke jack kable...
-
- Používateľ
Ktore kombo mas na mysli, myslis NFB12 a Canare Coaxial kabel? Diky za nazor, tak vyjde na cca 17 eur, co je uz aj celkom dost na metrovy kabel.
Myslim presne NFB12.1 + ten Canare kabel za tych 27 dolacov ci kolko. Mam to doma cca 3 tyzdne. Ked dokonca motyka vystreli, mozno tu bude spravena aj recenzia...
-
- Používateľ
Kolko si za to platil dokopy? Kolko vyslo clo a DPH?
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
dan a clo klasika, 20% + 2%. U mna to v prepocte vyslo na 183 za nfb-12+doprava a potom nieco malo cez 40e pre colnicu. Dokopy teda nejakych 224e, teda pre 12.1 to bude cca o 11e viac.
Desktop
Spoiler: ukázať