World of Tanks (MMO)
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Re: World of Tanks (MMO)
tak IS-4 v garazi,par bitiek zamnou ale rozbijaju ma skaredo,to tak ked date noobovi do ruky Tier IX v stocku
Spoiler: ukázať
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Tak s IS-4 so stock 122mm. ani nejazdiť. Radšej iným tankom zarobiť na BL-9 alebo si ho nechať z IS-3 ( ). Inak elitná IS-4 je celkom svižná, keď sa s ňou človek naučí jazdiť a vie ako ju natočiť, je to veľmi dobrý tank.
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
najhorsie ked ta na IS 4 trafia na vodica dava to dost velky damage... nie raz som tak skoncil
Galaxy S9+
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Okienko vodiča prestrelí aj KVčko so 107mm. delom, je to hrozný weakspot. V 7.3 update by to mohli spraviť aspoň tak, že hodilo by to len critical ale hp neubralo. Stačí ten celkom veľký spodný plát, ktorý sa tiež ľahko prestreluje
Ale trafit sa tam nieje az take lahke, Jedine uplne z blizka a aj to je niekedy problem. Ked bude IS4 tier X, tak to asi spravia tak ako to popisujes.
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Myslíš okienko vodiča alebo spodný plát? Každopádne ale už mám všetky tanky za ktoré budú bonusové tanky + IS-7.
hodnota dmg nezáleží od toho kde ťa trafiaverzo napísal:najhorsie ked ta na IS 4 trafia na vodica dava to dost velky damage... nie raz som tak skoncil
tak pre trafenie štrbiny od vodiča na väčšiu vzdialenosť treba veľmi presné delo - nemecké, s ostatnými je to o šťastí a hull IS-4 popisuješ ako veľkú? LOLXZKX napísal:Okienko vodiča prestrelí aj KVčko so 107mm. delom, je to hrozný weakspot. V 7.3 update by to mohli spraviť aspoň tak, že hodilo by to len critical ale hp neubralo. Stačí ten celkom veľký spodný plát, ktorý sa tiež ľahko prestreluje
asi si nevidel hull E75
s pozdravom, crux.
Ja po IS4 na dialku vobec nestrielam s KT, aj ked je zboku otocena tak si 2x rozmyslim ci vystrelim. Ked ju netrafim z boku dobre, tak sa to odrazi. Ovela radsej strielam po takej E100 z boku
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Nové info o 7.3 update-u - http://worldoftanks.eu/en/development
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
asi vsetkym je jasne, aky tank bude najlepsi po nasledujucom patchi a este dlho potom
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
no priznam sa mne to nieje jasne
btw,dnes bol na randome nejaky hrac z wg a testoval type 62
btw,dnes bol na randome nejaky hrac z wg a testoval type 62
M1ch4l myslí IS-4, avšak IMHO bude T110 stále lepší T10 tank. Uvidím(e)...
s pozdravom, crux.
- M1ch4l
- VIP
T110 je teraz myslim celkom jednoznacne najlepsi (aj ked to delo by mohlo byt veru lepsie) no ja som s nim este nehral ale celkovo co vidim tak sa zda byt najlepsi.
IS-4 ho podla mna prekona...a mozno nie. Vieme, ze IS-4 to bude mat brutalny pancier + ak si zachova terajsiu rychlost, velkost a delo....mozno sa vratia tie casy ked ludia hovorili ze IS-4 je lepsie ako IS-7
T110 ma ine prednosti a zalezi na mape, hracovi, situacii, a incyh faktoroch. Niekedy sa da viac vytazit z jedneho inokedy z druheho.
IS-4 ho podla mna prekona...a mozno nie. Vieme, ze IS-4 to bude mat brutalny pancier + ak si zachova terajsiu rychlost, velkost a delo....mozno sa vratia tie casy ked ludia hovorili ze IS-4 je lepsie ako IS-7
T110 ma ine prednosti a zalezi na mape, hracovi, situacii, a incyh faktoroch. Niekedy sa da viac vytazit z jedneho inokedy z druheho.
T10 IS-4:
http://wot-news.com/uploads/img/042012/is-4.jpg
rovnaký pancier ako teraz, len štrbina pre vodiča bude mať viac mm (asi 200mm) a šikmý pancier medzi predným, zadným pancierom bude mať 160mm.
http://wot-news.com/uploads/img/042012/is-4.jpg
rovnaký pancier ako teraz, len štrbina pre vodiča bude mať viac mm (asi 200mm) a šikmý pancier medzi predným, zadným pancierom bude mať 160mm.
s pozdravom, crux.
- M1ch4l
- VIP
hmm, nieco mi uniklo alebo je rozptyl prestrelovania zasa +-25%? Nebolo to nedavno +-20%?
Podla toho obrazku by IS-4 malo priemerny prestrel 270mm, co je najvyssie spomedzi tier 10 tankov ak sa nemylim.
Podla toho obrazku by IS-4 malo priemerny prestrel 270mm, co je najvyssie spomedzi tier 10 tankov ak sa nemylim.