Intel GMA 4500M - je ovládač nevyhnutný?
Intel GMA 4500M - je ovládač nevyhnutný?
Zdravím. Na NB mám graf. kartu Intel GMA 4500M (áno viem, šrot). Pred mesiacom som preinštaloval OS a doteraz som nenainštaloval ovládač pre túto graf. kartu, aj keď mi ho aktualizácia ponúka nainštalovať. Žiadne problémy nepociťujem, ale zaujíma ma, či je ten ovládač nevyhnutný, resp. či ho naozaj treba. Lebo pri kúpe NB už bol nainštalovaný, a raz som ho aktualizoval na vyššiu verziu.
Re: Intel GMA 4500M - je ovládač nevyhnutný?
novsia verzia moze odtranovat chyby v zobrazeni v hrach, pripadne pridat nejaky ten vykon
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ak noťas používaš len na bežné veci okrem hier, stačí ten ovládač, ktorý nainštaluje Windows. Ak sa aj niečo zahráš, tak smer Intel stránka a stiahni/nainštaluj aktuálny.
Sami viete, že graf. karty Intel stoja za hovno. Veď na tom seká aj GTA 3 na najnižších detailoch, (čo som skúšal). Takže o hrách na tejto karte môžete snívať. Ja na NB hlavne pozerám filmy, strihám videá v Movie Makeri a pozerám videá na Youtube, (keď ich prehrávam vo Full HD, tak sekajú).
...Uvidím, možno ten driver nainštalujem, aj keď síce ten rozdiel neuvidím. Lebo teraz naozaj nemám pocit, že by chýbal. Táto graf. karta je síce "gigová" ale aj také obyčajné hry, ako napr. GTA 3, Vám budú na nej sekať. Je to také základné "zobrazovadlo".
...Uvidím, možno ten driver nainštalujem, aj keď síce ten rozdiel neuvidím. Lebo teraz naozaj nemám pocit, že by chýbal. Táto graf. karta je síce "gigová" ale aj také obyčajné hry, ako napr. GTA 3, Vám budú na nej sekať. Je to také základné "zobrazovadlo".
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Co sa rozculujes ? samozrejme, ze vieme o aku grafiku sa jedna a nieje urcena na hry. Odpovedame len na tvoju zakladnu otazku. Ked na akom kolvek PC sa niekto aj hra dake hry a ma Windows Vistu, 7 tak je dobre mat aktualny ovladac. Ak sa PC vyuziva na beznu pracu a nenarocne graficke ukony, postacuje ten ovladac co nainstaluje OS.
Hnevat sa mozes akurat tak na seba alebo toho kto ti ten NTB vybral. Ked si sa chcel hrat, mal si si kupit riadny desktop.
Vyjadruj a spravaj sa slusne ak chces aby ti este niekto poradil / odpisal.
Hnevat sa mozes akurat tak na seba alebo toho kto ti ten NTB vybral. Ked si sa chcel hrat, mal si si kupit riadny desktop.
Vyjadruj a spravaj sa slusne ak chces aby ti este niekto poradil / odpisal.
Pokial kartu nepouzivas na hry a vsetko ti slape v pohode, tak by som na tvojom mieste nespekuloval zbytocne s novsim. Na niektorych IBM notasoch sme mali problem s blikanim obrazovky, nemoznostou nastavit viac ako 50Hz, pripadne rozne problemy pri fullscreen videach a mali sme presne vytipovane verzie ovladacov, ktore fungovali.
Ohladom hier to bolo myslene fakt na stariny typu CS.
Ohladom hier to bolo myslene fakt na stariny typu CS.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Hm, to je taky problem stiahnut ten par MB ovladac ? ved mas z toho len same +. Nevidim dovod sa tu rozculovat. A ze ti sekalo GTA ? Bez driverov ? Hadaj preco ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345