MacBook Air nevidi disk pri instalacii
MacBook Air nevidi disk pri instalacii
potrebujem naintalovac mac os x na macbook ale pri instalaci sa mi nezobrazi disk, cim to moze byt?
RGB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: MacBook Air nevidi disk pri instalacii
Predpokladam, ze sa bavime o SSD od Apple. V tom pripade nabootuj instalacne medium, a namiesto instalacie si spusti Disk Utility. Tukni si na disk a vytvor si novu particiu typu Mac OS Extended (Journaled). Nasledne ukonci program. Uz sa nepamatam ci treba potom restart.
Ak nevidis disk v Disk Utility, tak je problem s fyzickym pripojenim samotneho disku.
Ak nevidis disk v Disk Utility, tak je problem s fyzickym pripojenim samotneho disku.
a mam tu dokonca 2 disky 1 stary a druhy uplne novy, ide ale o 1,8" 120gb samsung disky nie o SSD
zaujimave vsak je ze stary isk vidi v disk utility a novy vobec
zaujimave vsak je ze stary isk vidi v disk utility a novy vobec
RGB
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- to bude zrejme AIR prvej generacie
- na nejakom zahranicnom fore som cital ze ta ma problem s novsimi ZIF diskami - doska ich neberie... (neviem ci je nato riesenie)
- disky su oznacene ze su kompaktibilne s AIR gen 1
- na nejakom zahranicnom fore som cital ze ta ma problem s novsimi ZIF diskami - doska ich neberie... (neviem ci je nato riesenie)
- disky su oznacene ze su kompaktibilne s AIR gen 1
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
disk som objednal presne taky isty, ale teraz som zistil ze to bude pravdepodobne ina zif flex kabel lebo raz ide raz nie a ked ho poriadne dotlacim je v poho, particia na starom disku vytvorena a uz pise ze instaluje, akurat to ide cez ext mechaniku takto zas bude trvat
RGB
vyriesene, stary disk je naozaj vadny, nedokoncila sa na nom instalacia, na novom to uz pekne facha
RGB