Ahojte ,
Prosim vas o pomoc kedze sa vyskytol 1 problem
asi pred 3 mesiacmi som si kupil tento ntb : http://www.asus.com/Notebooks/Versatile ... ifications s core i3
vsetko sa zdalo O.K. ..lenze po nainstalovani nejakych hier sa vyskytol problem... Pustim hru , hram 2 min , niekedy 5 a hra mi zrazu sekne , zastavi sa obraz a zvuk tiez... potom bud sa za nejakych 10-15 sekund sa vrati vsetko do normalu , alebo mi len nabehne ciernu obrazovku vypne hru a napise PROGRAM PRESTAL PRACOVAT .. obcas zas len seka/trha hru - ale nie nejake FPS problemy , skor sa mi zda ako keby procak nestihal ...
Hry si zahram len obcas , mozno raz do tyzdna a tak som to spociatku neriešil.
A co sa tyka hier , nehral som ulne novinky , ale skor starsie hry WRC2 , NFS Undercover , FIFA 12 , a postupne som skusal starsie a starsie hry az som dosiel po napr.NFS MW2 . Jedina hra na ktorej mi to zatial nespravilo je CS 1.6 (myslim si ze vykon NTB uplne staci aj keby pustim vsetky vymenovane hry naraz )
Na NTB využivam skor programy (taka cca pracovna ) , su trochu aj HW narocne (narocnejsi ako niektore vymenovane hry, ale zas to nie su ziadne extra narocne ( ziadne graficke a pod...) , Pri ich pouzivani som zatial ziadne podobne problemy nespozoroval ...
Skusil som benchmark CPU , HDD , a Grafiky . Vsetko ukazalo ze je OK. ziadne chyby . Aj teploty boli uplne v pohode
Este jedna vec sami nezda. Pri Nvdia Control panely som bol zvyknuty na mnohe moznosti..ako napr Dysplay Setting ,Video . Vid obrazok http://img821.imageshack.us/img821/6379 ... lpanel.jpg , lenze ked sa pozriete na moj screen mam tam len dva riadky http://imgupload.sk/viewer.php?file=fmw ... uofwkg.jpg
Možno len moja grafika nema tieto moznosti, ale pisal som do Supportu Nvidie a oni mi nedokazali pomoct ( ale nepotvrdili zeby tato grafika nema tieto funkcie )
Som bezradný
Ďakujem za akukolvek pomoc
Pekny den , S pozdravom Miroslav
Sekanie NTB :(
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Sekanie NTB :(
no FIFA12 je určite stará hra a neviem o tom, že by vyšiel niekdy NFS Most Wanted 2
aké máš ovládače pre grafiku?
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
STENLY napísal:no FIFA12 je určite stará hra a neviem o tom, že by vyšiel niekdy NFS Most Wanted 2
OCH ospraveldnujem sa stym MW2 samozrejme iba MW .
A ovladace už asi vsetky.. stiahol som s NVdia.com najnovsi...potom som skusal downgrade na nejaku starsiu verziu, neskor na betu , potom nejaky specialny co mi odporucil support Nvidie , a teraz tam mam asi najnovsi official s nvdie..nedavno som aj DirectX skusal reinstall
Rozmyslal som aj nad reklamaciou , ale pride mi to take blbe ... Nenasiel som bohuzial zatial nejaku HW chybu ( a neviem si predstavit ze by som im povedal ze par hier mi sekne ,) akurat mi povedia ze mam vadny software / pripadne neoriginalne hry
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
skontroluj si teploty, ci sa ti neprehrieva.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator