ENERMAX Platimax 1500W Platinum alebo SILVERSTONE SST-ST1500 1500W Strider Plus series?
potrebujem čo najvyšší výkon, nepýtajte sa, načo mi to bude! cenu ani spotrebu neriešim, obidva majú všetko, čo by som od zdroja do PC čo chystám potreboval. Určite bude nvidia (690 or 680 (skôr 680)) SLI možno 4w, 3Dvision surround, i7 ivy pretaktovaný čo najvyššie, všetko na asus rampage 4 extreme, case neviem, vodník na 99,99%
ENERMAX vs SILVERSTONE
Re: ENERMAX vs SILVERSTONE
bude ti dosť tých 1500 W? no neviem vieš pri takých komponentov asi by som zobral niečo viac, tých 1500W to je tak na hrane , skús napr: Lepa G1600-MA 1600W , no ale teraz vážne z tých dvoch by som zobral určite enermax!
EDIT: teraz som si všimol, že chceš dávať ivy bridge do asus rampage IV extreme, nechcel by si založiť si tému v nákupnej poradni, na celý PC? máš v tom guláš, pozrieme sa na to bližšie
EDIT: teraz som si všimol, že chceš dávať ivy bridge do asus rampage IV extreme, nechcel by si založiť si tému v nákupnej poradni, na celý PC? máš v tom guláš, pozrieme sa na to bližšie
CPU: AMD Athlon 64 +3000 1.8 GHz@2,35 GHz> BOX MB: Foxconn WinFast NF4UK8AA-8EKRS Ram: 1.5GB, HDD: Seagate 20 GB GPU: AMD RADEON HD 6450 DVD: Sony PSU: Enermax 425W Case: Fractal R3
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
len aby ztoho zase nebolo niečo také že sa niekto bez rozmyslu proste chystá zložiť pc z najdrahších komponentov úplne bez rozmyslu
Spoiler: ukázať
no, kamoš nerozmýšla, chce the best ja nanho cumim, ci je alebo neni normalny, ze naco mu to je?! v pc sa nevyzna, len chce hrat na ultra, rozmyslam, ci tam nedam len nieco priemerne, ani si to nevsimne, poradte
Me.
vodu mu postav ked chce, to sa mu bude pacit aj ked sa nevyzna
ale na sli sa asi vykasli, na ultra si zahra aj s jednou gpu, radsej tam daj 30" monitor a napr dobru zvukovu vybavu a periferie ked chce do toho dat fakt vela .
.. ale tema onicom, daj si to do nakupky ked mas cenovy limit atd.
ale na sli sa asi vykasli, na ultra si zahra aj s jednou gpu, radsej tam daj 30" monitor a napr dobru zvukovu vybavu a periferie ked chce do toho dat fakt vela .
.. ale tema onicom, daj si to do nakupky ked mas cenovy limit atd.