Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
mne prave ide o tu spotrebu a vydrz. keby som chcel santitko co ma odpich, tak isto by som sa nepital na to auto.
Zaujala ma ta 1,6 diesel, lebo predvcerom som sa vtom zviezol. Ano, traktor, vykon na urovni skoro mojej 105, ale ta spotreba ked mi vravel, tak som bol prekvapeny. + jazdil stou starou kraksnouo (focus combi) cely rok brnkacky po meste a auto bezproblemu.
Zaujala ma ta 1,6 diesel, lebo predvcerom som sa vtom zviezol. Ano, traktor, vykon na urovni skoro mojej 105, ale ta spotreba ked mi vravel, tak som bol prekvapeny. + jazdil stou starou kraksnouo (focus combi) cely rok brnkacky po meste a auto bezproblemu.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
akoze ak ti staci aby to islo a aspon chvilu vydrzalo, tak preco nie...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
kks ford diesel ani keby mi niekto daroval by som nechcel, 1,6 diesel je najhorsia motorizacia aku tam mohli dat, kamos ma 1,6TDI passat bluemotion a ten diesel ide krasne + genialna spotreba, ford nema absolutne ale absolutne ziadny vykon, to ze 105 je lepsia je mozno aj pravda.. a spotrebou ma teda vôbec neohuril, nechapem preco si ludia tie auta kupuju
dovolim si tvrdit ze ta 105ka ma teda vyssi vykon na hmotnost. a krutiaci moment asi porovnatelne slaby...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a este si v tom aj uzijes kopec zabavy a na udrzbu ti staci srobovak a kladivo
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
na 105 som uz nejazdil asi 5 rokov, ale je to kruta zabava
ale tak potrebujem aj normal auto. toto mam na psov a na stavbu.
ale tak potrebujem aj normal auto. toto mam na psov a na stavbu.
Tak v tom diesly teda cement nenos.... jedine ze po jednom vreci, inak sa s tym autom nepohnes...
to: :na konci znamena ze si robim srandu az take hrozne to nie je, hovorim, spotreba bola OK ale ja by som do toho teda peniaze nedaval... Uznavam ze s tym cementom som to trochu prehnal
Ja mat na vyber medzi 105 alebo 1.6l fordovsky diesel tak radsej tu stopatku.
Ja mat na vyber medzi 105 alebo 1.6l fordovsky diesel tak radsej tu stopatku.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
hosi, tak zase trocha uvedomenia sa. ano ta 1,6 je leniva, ale je to traktor. teraz sme za sebou tahali naplneny 750kg vozik a slo to. a aj ked sme boli napleny tak ta spotreba sa stale drzala dobre.
zajtra idem pravdepodobne vyskusat to C Sportcoupe, dost ma zaujalo, ze to ma zadny nahon, mohla by to byt dobra odreagovacka ked poprsi na prasnej ceste, resp. v zime na zasnezenom parkovisku.. jedine coho sa bojim je, ze ak sa tam nieco doserie, tak to uz môzem rovno cele auto predat dalej
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak kopcek aj bol. ono ked to uz rozgilal tak bez problemov. ale nic extremne. ako este raz vravim, viem ze je to traktor, ale zaujala ma spotreba a zivotnost toho motora