Nejde mi ani o super bass mega funckie, filmy ci podobne kraviny len chcem aby to dobre hralo adekvatne k cene.Najradsej by som ostala pri tej cene do tych 60eu ale ked budete tvrdit ze ma zmysle ist vysie nebudem sa branit.Dakujem za kazdy nazor

pokial ti ide len o kvalitu zvuku, tak Cowon J3 je mierne lepsi nez iPod, este som snad nevidel jedinu recenziu/porovnavacku, kde by iPod prekonal Cowon, vacsinou je to o tom, ze su na tom viac-menej rovnako s tym, ze Cowony maju ovela vacsiu paletu pri uprave zvuku (EQ+efekty). Na druhej strane, ak si stiahnes nejake tie EQ apps na touch/iPhone, zas na tom budu nejako podobne. Rozhodne si nemyslim, ze by sa oplatilo doplacat iPod, no to uz je indivialne co sa komu zda byt adekvatne cene. Zvukovo Cowon J3 patri na uplnu spicku prenosneho audia (ak teda neratam kusky ako Colorful Colorfly C4Pro), no nie su to zariadenia na hranie ako su iPod Touch.cuculka napísal:Dneska som skusala aj Cowon J3 a musim povedat ze nic moc za tu cenu ,oplati sa priplatit za iPod?