"Zmizol" BIOS

Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
rihha

"Zmizol" BIOS

Príspevok od používateľa rihha »

Neviem, či prispievam do dobre témy, ak nie, predom sa ospravedlňujem, som tu prvýkrát. Mám NB ASUS K50AB, prišiel práve zo servisu (studené spoje na základnej doske). Šiel v pohode, ale potom začal padať win a teraz sa už doň dostanem len cez safe mode. Rozhodla som sa teda win preinštalovať, ale keď som sa dostala do BIOSu ukázalo mi namiesto neho toto: http://imageshack.us/f/18/fotografia0004h.jpg Vie mi niekto povedať, čo sa stalo, či je nejaká reálna šanca nápravy, alebo mám ten šrot už rovno vyšmariť z okna ? Chcem ešte podotknúť, že do safe mode sa napriek tomu dostanem, inak mi win zamrzne na obrazovke "vitajte".Ďakujem za každú radu.
Používateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44

Re: "Zmizol" BIOS

Príspevok od používateľa STENLY »

to nie je bios, ale program na flashovanie nového biosu....
do biosu sa dostaneš cez tlačítko F2
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102

Návrat na "Ovládače a BIOSy"