Chcel by som sa spytať na váš názor. Oplatí sa priplatiť za predĺženie záruky ?
aby som bol konkrétnejší tak
http://imageshack.us/photo/my-images/59 ... aruka.jpg/
Predlzenie záruky
Re: Predlzenie záruky
LCD nie, HDD ano
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
BTW preco prave 2* 1tb hdd? Nieje jednoduchsie kupit 1* 2tb + ssd?
na zaruku by som sa vysral, ak mas blby kus bud sa ti pokazi do 2 rokov, ak nie a mas dobry tak ti vydrzi omnoho dlhsie.
na zaruku by som sa vysral, ak mas blby kus bud sa ti pokazi do 2 rokov, ak nie a mas dobry tak ti vydrzi omnoho dlhsie.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
No preco prave 2x1 TB ... to preto ze vsetky disky s mensou kapacitou su podstatne menej cenovo vyhodne. Najlacnejsi 750GB disk je lacnejsi o 10€. a 1,5TB mi prídu predrazene. Preco 2x ... to preto lebo pojdu do RAIDu. Ak by som k nim priratal cenu predlzenia zaruky tak sa dostavam v podstate na cenovu uroven WD Caviar Black 1TB no ten by mal byt podstatne hlucnejsi. Tieto disky maju iba 1 platnu.
No a SSD bude tiez. Komponenty kupujem postupne. Monitor zapojim zatial k notebooku. Disky zatial posluzia ako docasny sklad bordelu kym poupratujem na externom disku.
Co sa tyka monitoru tiez si myslim, ze ta 3rocna by mala stacit a ked sa neodpali dovtedy tak vydrzi... no a pri tych HDD sa myslim oplati priplatit si takze mam podobny nazor ako bladejac
No a SSD bude tiez. Komponenty kupujem postupne. Monitor zapojim zatial k notebooku. Disky zatial posluzia ako docasny sklad bordelu kym poupratujem na externom disku.
Co sa tyka monitoru tiez si myslim, ze ta 3rocna by mala stacit a ked sa neodpali dovtedy tak vydrzi... no a pri tych HDD sa myslim oplati priplatit si takze mam podobny nazor ako bladejac
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Ja mam zase podobny nazor ako Mimiik. Dnes mi vsade a pri hocicom ponukaju extra zaruku za priplatok. Tym ze ju vobec ponukaju znamena, ze statisticky sa im to oplati, kedze vacsina veci sa pokazi bud do dvoch rokov alebo ovela ovela neskor.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro