Diablo III
Re: Diablo III
vyhadtuje to z hry, ja to asi nekupim .... jeblo by ma keby to mam kupene a vyhadzuje ma takto...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Zaujimave ... mna este ani raz nevyrazilo ... pouzivam americky server.
Spoiler: ukázať
umna tiez bezproblemu na europskom ... problem bol akurad v den vidania a v nedelu ale to bola udrzba takze neevidujem problemy ..
to len preto, ze si chudakBroslowski napísal:vyhadtuje to z hry, ja to asi nekupim .... jeblo by ma keby to mam kupene a vyhadzuje ma takto...
lol
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
kratke to je, ja som dal za 24hod lvl50 - na HC teda relativne opatrne som hral
ako chudak som, ale zeby sa to uz aj ku blizu dostalo?
Stale vaham ci kupit. ta doba hrania ma odradza kedze ak sa to da preist za 14 hodin, mam to za den prejdene a dat 50€ za jeden den ... ved tolko ani nezarobim :D:D:D
Stale vaham ci kupit. ta doba hrania ma odradza kedze ak sa to da preist za 14 hodin, mam to za den prejdene a dat 50€ za jeden den ... ved tolko ani nezarobim :D:D:D
uff, tak ta dlzka ma vazne odradza..
ja som cital, ze casy su od 12-20h najcastejsie.. ale vraj ked sa ide speedrun, tak v pohode za 6h...
ja som cital, ze casy su od 12-20h najcastejsie.. ale vraj ked sa ide speedrun, tak v pohode za 6h...
Teraz sorry za komentár - ale tá hra má vysokú mieru replayability... cieľom je jednoduchá túžba po nových itemoch, vybavení... frajerovaní pred kamošmi, v budúcnosti PvP, zábavný Coop... o tom istom bolo D2. Ja si dokonca pametám i D2 v 1.00 bez LoD... to bola smažba... ale niečo tomu chýbalo... po pár rokoch sa z hry stal klenot (po vydaní datadisku). A keď sa hodnotil LoD vtedy, hodnotila sa celá hra (pretože datadisk sám o sebe si mal do hodiny). Ale to už odbočujem....
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Neviem o akej dobe hrania hovorite. Vsetko zavisi od stylu hrania. Ja si hru vychutnavam (vsetky dialogy, denniky, kazdu lokaciu prejdem celu, robim side questy) a mam 19h, lvl 31 a som pri konci 3. aktu.
Ak by som siel priamociaro a len sa snazil cim skor skoncit, da sa to aj za 6h. No to mozes povedat o hocijakej hre. Tu nejde o maraton.
Nechapem tieto reci o dlzke hrania .
Navyse ako 16cmfan spomina, je tam velka znovuhratelnost, viacero urovni obtiaznosti, co-op, ...atd.
Ak by som siel priamociaro a len sa snazil cim skor skoncit, da sa to aj za 6h. No to mozes povedat o hocijakej hre. Tu nejde o maraton.
Nechapem tieto reci o dlzke hrania .
Navyse ako 16cmfan spomina, je tam velka znovuhratelnost, viacero urovni obtiaznosti, co-op, ...atd.
ta hra je na veeeeelmi velmi dlho ... mna t opo cca 60hod bavy cim dalej tym viac ... a sa aj normalne zabavim ... nie rozculim ako niekde ide .. nebudem konkretizovat .. uz ani neviem ze jestvuje ta k...na
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
achievmenty
chut zahrat za vsetky postavy
namaxovat postavy za 5 charov a nim dat eq
prejist single na normal a povedat si ze mam to prejdene nech sa paci
som rad ze som vsadil na tesco
OTAZKA: nahodil som novy driver 296.10 karta v podpice, nechce sa mi prepnut do 3D, ostane na to performance 2D ci jako cize 405Mhz
ma niekto nieco podobne? pojdem na nizsie ovladace asi
chut zahrat za vsetky postavy
namaxovat postavy za 5 charov a nim dat eq
prejist single na normal a povedat si ze mam to prejdene nech sa paci
som rad ze som vsadil na tesco
OTAZKA: nahodil som novy driver 296.10 karta v podpice, nechce sa mi prepnut do 3D, ostane na to performance 2D ci jako cize 405Mhz
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Nenadavaj prorsiiim ... xDMemnon napísal: OTAZKA: nahodil som novy driver 296.10 karta v podpice, nechce sa mi prepnut do 3D, ostane na to performance 2D ci jako cize 405Mhz
To je aktualny ?
Tu je aktualny xD
http://www.guru3d.com/news/nvidia-gefor ... -download/