Podložka pod myš do 10€
Re: Podložka pod myš do 10€
My sme sa vsetci bavili o qck+ od steelseriesu, ty si objednal qck+ od steelpadu .. to niesu tie iste firmy..
Obal Steelseriesu
Obal SteelPadu
Obal Steelseriesu
Obal SteelPadu
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
dobre si objednal, dena pomylil zly obrazok co tam maju.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
fuha, no uvidime mne sa to nezda vyrobca steelseries a fotky aj rozmery steelpadky
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
no ja som s toho magor, som zvedavý čo príde
a tie steelpady sú zlé?
a tie steelpady sú zlé?
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
rozdiel by mal byt len vo velkosti a hrubke, QcK+ 40x45cm a 4mm hrubka, QcK 27x32 a 2mm hrubka. Kedysi bola este verzia QcK heavy, ktora bola velka ako QcK+ len este o nieco hrubsia. Ak nemas nejak extremne nizku sensku tak normalna QcK by mala v pohode stacit.
denoo9: ty asi nevies o com tocis, za prve, SteelPad je len obchodna znacka podloziek od firmy Steelseries, jedna a ta ista firma. Za druhe, to ze vynovia obal neznamena, ze zmenili technologiu vyroby. Je to rovnake ako s Icematom, kupoval som od nich este prvu verziu Icemat Siberia headsetu. To ze ich neskor kupili steelseries neznamena, ze sa zmenil aj produkt. S tym aj suvisela zmena zo steelpad na steelseries, kedze zacali predavat aj ine produkty ako podlozky.
denoo9: ty asi nevies o com tocis, za prve, SteelPad je len obchodna znacka podloziek od firmy Steelseries, jedna a ta ista firma. Za druhe, to ze vynovia obal neznamena, ze zmenili technologiu vyroby. Je to rovnake ako s Icematom, kupoval som od nich este prvu verziu Icemat Siberia headsetu. To ze ich neskor kupili steelseries neznamena, ze sa zmenil aj produkt. S tym aj suvisela zmena zo steelpad na steelseries, kedze zacali predavat aj ine produkty ako podlozky.
Desktop
Spoiler: ukázať
Vsetci sa tu bavili o steelseriesi, a aj tak su lepsie podlozky Qck+ od ss.filuS napísal:rozdiel by mal byt len vo velkosti a hrubke, QcK+ 40x45cm a 4mm hrubka, QcK 27x32 a 2mm hrubka. Kedysi bola este verzia QcK heavy, ktora bola velka ako QcK+ len este o nieco hrubsia. Ak nemas nejak extremne nizku sensku tak normalna QcK by mala v pohode stacit.
Shadowko: Tak to neviem, ale lepsie su steelseries podlozky, urcite. Neda sa ti zrusit objednavka?
Naposledy upravil/-a denoo9 v St 23. Máj, 2012, 20:53, upravené celkom 1 krát.
- sh4d0wko
- Používateľ
no objednavku môžem zrušiť ale potom neviem odkial zoženiem kedže nechcem platit poštu
aj na alze je to ako steelseries ta steelpadka aj logo má v podstate totožný tvar len jedno je hrubé a druhé tenké tak možno to bude tak ako písal filus
http://www.gamesurge.com/pc/hardware/st ... _matte.jpg
http://www.techpowerup.com/reviews/Stee ... s/logo.jpg
aj na alze je to ako steelseries ta steelpadka aj logo má v podstate totožný tvar len jedno je hrubé a druhé tenké tak možno to bude tak ako písal filus
http://www.gamesurge.com/pc/hardware/st ... _matte.jpg
http://www.techpowerup.com/reviews/Stee ... s/logo.jpg
- sanjuro
- Používateľ
deno teraz ti to filus vysvetlil, ze steelseries odkupil steelpad a teda ta co objednal je steelseries len maju stary obrazok qckacky, nic nerus uvidis ze ti dobre pride
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Tak ti ma prist tato:
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Zalezi na skladovych zasobach, ale s najvacsou pravdepodobnostou mu pride ta s tym novym logom (to take jednoduchsie). To, ci to bude v tvrdom nepriesvitnom obale alebo v tom novsom, to neviem, netusim v akych obaloch predavaju normalne QcK. Ak si dobre pamatam, tak moja prva QcK prisla so starym logom a v nepriesvitnom obale, a ta druha QcK+ mi urcite prisla uz v priesvitnom a s novym logom. Povrch bol pocitovo rovnaky, a ani ziadne ine informacie nenasvedcuju tomu, ze by sa s novym faceliftom firmy menili aj ich konstrukcne postupy alebo vylepsenia. Pravdupovediac s uspechom, s akym sa stretli podlozky radu QcK, nemali vela dovodov nieco menit, nizka cena (hlavne oproti podobnym podlozkam od inych firiem) a viac nez rozumny vykon.
Desktop
- sh4d0wko
- Používateľ
dnes už prišla, bola to qck od steelseries, som spokojný, len je pokrčená, nejaký nápad ako ju vyrovnať?
- sanjuro
- Používateľ
ohni ju do opacnej strany ako je pokrcena alebo ju zataz niecim na cas
- sh4d0wko
- Používateľ
asi zatažím, skúšal som ju rolovať do všetkých strán ale stále mierne pokrčená, nevadí
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Nevadi, ona sa po kradkom case narovna ked ju das na rovnu dosku. Skus ju zrolovat na opacnu stranu ako povodne bola a prestri ju na stol. Ako budes po nej hybat mysou, tak sa narovna. Urcite ju neskusaj zehlit horucou zehlickou.
do skenera a na to 10 knih