mam taky problem s kartou micro sdhc 16 gb, ktoru som mal doteraz v telefone. zrazu cez noc jej nejako drblo a rano mi ju uz nenacita telefon a vobec ju nexce najst, ani po niekolkych restartoch. tak som ju dal do citacky do compu a tam ju zoberie v pohode, ale stale mi ukazuje, ze je zamknuta iba na citanie. ani sformatovat mi ju tympadom nexce. no neviem ako sa mohol zmenit stav na read only???
neviem s nou vobec pohnut, prosim poradte ako na nu???
zablokovanie micro sdhc karty?
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
zablokovanie micro sdhc karty?
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: zablokovanie micro sdhc karty?
chcipla, vyhodit a kupit novu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- matelkoxxl
- Používateľ
fuha, to si zasa nemyslim, lebo napr. ked som ju dal do compu tak som mohol z nej aspon nakopirovat vsetko do compu. aj napr. v samsungu mi ju nacitalo aj spustit hudba sa napr. dala, ale ked som ju dal do svojej hd2-jky, tak tam ju vobec nenajde... a v compe mi stale pise ze je write protection...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mnohi radia hodit tu kartu do SD adaptera s LOCK prepinacom a pocvicit s nim...
http://www.retire-asia.com/microsd.shtml
http://www.retire-asia.com/microsd.shtml
- matelkoxxl
- Používateľ
skusal som uz aj ten adapter. prepinal som lock a unlock a nic, stale to iste...
- matelkoxxl
- Používateľ
fuha, tak potom dobre, ze mi to vobec este islo kopirovat z karty do compu... len mi to bolo divne, ze z nicoho nic, vecer polozim telefon na policku a rano uz nejde karta... no nic, este ju necham postat, mozno sa umudri a uz som objednal aj tak 32 gb kartu novu. ak by mal este niekto nejaky napad, tak sem s nim
a vdaka za rady

a vdaka za rady