Up,
takze po novom, ta baterka (http://www.dealextreme.com/p/cree-q3-3- ... aaa-114659) ani dobre nefunguje. Prepina sa samovolne, blika kedy nema, to mi robili zatial vsetky 3 LED baterky. Uf... cize dalsie vyhodene peniaze za cinsky smejd...
Este nejake napady? Moja frustracia uz narastla na maximum. Uz pomaly hociaka LED baterka, ktora funguje. Najlepsie ak ste ju kupili v nejakom kamennom obchode, nech sa da v pripade takychto zalezitosti aj rovno reklamovat. Potrebujem uz fakt na istotku, lebo ma porazi, ked dokopy spocitam, uz som dal 12 eur, za baterky, ktore nefunguju
ono tak to chodi ked chces usetrit aj keby co....... mohol si dat radsej 24 za taku, co funguje dobre, nabehnut do army shopu a kupit aspon poloprofi svetielko a mas pokoj na roky...
ja mam tamtie cree q5 na biku a svieti to ako sialene..
doma mam nejaku led lampicku na stojane (idu do toho 3 AA) a tiez svieti jak besna ,, stala 1e bola z kauflandu..
pridem domov, nafotim, a poslem.. ma iba jeden mod, vydzri dlho (su tam alkalicke AA este od novoty) a je to na ohybnom ramene..
perfektna kupa..
ja mám http://ledshop.cz/led-svitilna-tank007- ... z1012.html a za tých 20€ super kúpa. 3xAAA baterky (nepoužívam) alebo jeden akumulátor (narval som tam zo starej baterky z NB ) dá sa pekne zaostriť, celokovová, už mi spadla na betón z osobnej skúsenosti odporúčam
Tak ja mam asi baterkove prekliatie.
Isiel som do Lidla, a skupil tu LED baterku, co bola v akcii za 6.99. Prijdem domov a ... nefunguje. Tak som ju vratil.
Je toto mozne? Uz 4 LED baterky co som kupil, nefunguju.
Curuj, diky za tip, ale co pozeram, to je presne ten pripad, ze je tam 5 modov. To je na domace pouzitie neprijemne.
A takisto, vypinac vzadu.
ten vypínač vzadu je v pohode, kedže je zapustený do tela baterky, nič sa mu nestane. je to o vlastnej preferencii...
prepínanie modov je spravené miernym stlačením vypínača. a daný mod si to pamätá. pohoda
sice bohvie co to neni, ale na domace pouzitie to svetlo staci, a KONECNE prva led baterka co funguje. Slava.
Edit: Ozaj, nevie niekto ako je to s vratenim/reklamaciou na dealextreme? Po zbeznom prezreti warranty, som nasiel, ze to treba posielat do Honk Kongu? Baterku za 9 dolarov? Vsak postovne bude aspon 20 euro. To asi nepreplatia, takze mam to brat tak, ze vsetko lacnejsie je z dealextreme objednavat rizikove?