cize instalacka prejde ok? az po bod ked tam odpocitava 10 sekund do prveho restartu?Dám bootovat win z cd mechaniky,všetko ide v poriadku,sformátovat v pohode ,potom začne načítavat subory na Hdd
ake menu sa zobrazi? myslis POST dosky?.. a po načítaní ked už má začat inštalovat windows sa reštartne. A všetko ide odznova ale už sa nič nebootuje len sa zobrazí menu a zasa reštart atd ...dokola.
Ano inštalačka prejde až po odpočítavanie.glirpiPc napísal:skus dat bios na default a nastav disky na ahci.
tak a este raz a postupne..
cize instalacka prejde ok? az po bod ked tam odpocitava 10 sekund do prveho restartu?Dám bootovat win z cd mechaniky,všetko ide v poriadku,sformátovat v pohode ,potom začne načítavat subory na Hdd
ake menu sa zobrazi? myslis POST dosky?.. a po načítaní ked už má začat inštalovat windows sa reštartne. A všetko ide odznova ale už sa nič nebootuje len sa zobrazí menu a zasa reštart atd ...dokola.
ak teda dojde kopirovanie az po tych 10 sec kde sa system prvy krat restaruje, skus ihned nabehnut po tomto kroku do biosu a vytiahni instalacne medium a nastav bootovanie na hdd.. uloz a a po restarte chod znova do biosu a podrz tlacidlo power na bedni az ky msa pc nevypne. pockaj par sekund zapni a uvidime ako sa to zachova.
k boot winu som sa dostal F8 boot menu a dal som CD.glirpiPc napísal:Kladiem si otazku. Ako sa teda dostanes k bootu winu a procesu instalacie az po prvy restart ked ti to resetuje po poste? Preto som ti aj napisal aby si pc vypol hned po prvom restarte a nabehol do biosu a pc vypol. Ak nejde, skus potom ked to odpocitava tych 10 sekund pc restratrovat tlacidlom na bedni. Necakaj kym sa restartuje sam ani neklikaj na tlacidlo. Lebo nejako sa k intalacii predsa len dostanes, cize post-om prejdes, len neviem ako.
Este ma napadlo. Skus poodpajat vsetky usb zariadenia ktore mas k pc pripojene. Jednoducho skusit intalovat system v minimalnej nutnej konfiguracii. Tiez odpojit disky, ktore nie su potrebne, ci ine pci karty.. Skus vypnut funkciu cool&quiet v biose, tiez skusit v biose vypnut zvukovku, sietovku, com porty a vsetko co nie je nutne a zerie sys. prostriedky.