Shift 2: Unleashed
Re: Shift 2: Unleashed
nepomohlo ten plyn vôbec nezaberá od hornej polohy ale skoro pri polke a pritom v logitech profile si to viem pekne pozrieť kde to zaberá a tam to zaberá hneď. trvalo mi aj viac ako hodinu kým som spravil tie prvé 3 testy na drift no a v závode to je rovnaká katastrofa asi budem musieť nastaviť nižšiu citlivosť plynu a skúsiť to tak. Nikto sa s týmto problémom nestretol?
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
popravde nijak
nieže by sa nedalo ale nejak mi drft v 2 nejde
v 1 ľavou zadnou
nieže by sa nedalo ale nejak mi drft v 2 nejde
v 1 ľavou zadnou
ten drift je totálna kravina tie autá sa tam správajú úplne inak ako na bežných okruhoch ako keby bolo rozloženie hmotnosti 95:5 v prospech prednej nápravy
súhlasím pred shiftom 2 som hral RUN a to sa nedá zrovnať, len ma trápi ten problém s plynom aj brzdou vôbec nefungujú od začiatku svojej dráhy a neviem čo s tým. Dal som už aj patch 1.01 ten pekne odstránil ten lag vo volante ale tá brzda a plyn tam je nejaká chybadexter napísal:myslím že shifty majú od klasických nfs dosť daleko
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno má to aj patch 1.0.2
ako vravím treba popzerať po simulačných forach určite sa niečo nájde, prakticky v každom mode sa to nejak rieši
ako vravím treba popzerať po simulačných forach určite sa niečo nájde, prakticky v každom mode sa to nejak rieši
zatiaľ som to nevygooglil kde je problém akurát to že jeden típek mal podobný problém s týmto volantom ale v shift 1 ale vyriešenia sa nedočkal. Skúšal som včera LFS a tam problém nie je, keď sa dotknem plynu alebo brzdy tam to reaguje okamžite...
Tak jasné, že to má dosť daleko, ale aj tak sa bavíme o tom, že nie je to simulátor ako niečo, čo simulátor má byť, viď Simbin.
Tak rieši sa to, že sa tie autá správajú divne, teda rieši sa realistickosť, nie ?